Özbaş: Birlik beraberlik zaferi getirecek – D20Haber
07.05.2024, Salı
12 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Özbaş: Birlik beraberlik zaferi getirecek

Özbaş: Birlik beraberlik zaferi getirecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Aralık 2023 Salı - 09:38Güncelleme: 5 Aralık 2023 Salı - 09:39
Özbaş: Birlik beraberlik zaferi getirecek

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, birlik ve beraberliğin 31 Mart’ta zafere taşıyacağını belirtti.

AK Parti Denizli İl Koordinatörü Aydın Milletvekili Ömer Özmen, İl Başkanı Yücel Güngör ile birlikte Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret etti. Özmen, daha sonra Güngör ve Özbaş ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

Ziyaretlerin ardından AK Parti İlçe Binası’nda yerel seçimin ele alındığı toplantı yapıldı. Toplantıda konuşan Özbaş, üreten ve çalışan bir belediye olduklarını belirterek, şunları söyledi:

“31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Süreç hızla ilerliyor. İki dönemdir en yukarda dik tuttuğumuz Cumhur İttifakımızın bayrağını aynı heyecanla, aynı hızla, aynı enerjiyle önümüzdeki dönemde de yukarıda tutacak ve ilçemizi hizmetlerle donatacağız. Önümüzdeki günler çok hızlı ve çetin olacak. Çalışmalarımızın hepsi bugüne kadar olduğu gibi aziz milletimize hizmet etmek amaçlı olacak. Bizler bir dakikasını, bir saniyesini bile boş geçirmeden üreten, çalışan bir belediye olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda ilerlemeye çalıştık. Devletimiz ve hükümetimiz ile birlikte ihtiyacımız olan her talebimizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte de nice çalışmalarımız olacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, önceki dönem Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, il başkanlığımızla olmak üzere nice güzel hizmetleri Sarayköyümüzde gerçekleştirmek için canla başla çalışacağız. Bizi zafere götürecek hemşehrilerimizle, teşkilatımızla olan birlik ve beraberliğimiz olacak.”

“10 YILDA ÇOK GÜZEL HİZMETLERLE BULUŞTU”

Sarayköy’e önemli hizmetler yapıldığını kaydeden AK Parti İl Başkanı Güngör ise, “Önümüzde 31 Mart yerel seçimler var. Bundan önce yazmış olduğunuz destanların bir tanesini daha 31 Mart 2024 gecesi Ahmet Necati Özbaş başkanımızın zaferini meydanda kutlamak ve sevinç gözyaşları sizlere nasip olsun. Bizler kendimize güveniyoruz. Sarayköyümüz 10 yıldan bu yana çok güzel hizmetlerle buluştu. Allah nasip ederse 3’üncü döneminde de AK Parti belediyeciliğini bir kez daha sizler sayesinde Sarayköyümüz görmüş olacak. Başkanımızın bugüne kadar göstermiş olduğu performans, çalışmalarındaki başarıyı buraya geldikçe vatandaşlarımızın sohbetinden, gözlerinden de anlayabiliyoruz. Ahmet Necati Özbaş’ın vatandaşlarımızla olan diyaloğunun ne kadar iyi olduğunu her defasında görebiliyoruz. Önümüzdeki süreç içinde de Cumhur ittifakımız ile birlikte Büyükşehirimiz ile birlikte 20’de 20 hedefimiz var. Bunu da gerçekleştirecek inancımız da, gücümüzde sağlam” diye konuştu.

“BAŞKANIMIZIN 3. DÖNEMİNİ TAÇLANDIRACAĞIZ”

Yerel seçim çalışmalarını anlatan Özmen de, “4 aydan az bir süre sonra 2024 seçimlerini gerçekleştirmiş olacağız. Saha çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam etmemiz lazım. Yapacağımız çalışmaların iyi olacağını düşünüyorum. Burada adayımız belli. Yüz yüze siyaset en etkin siyasettir. Ahmet Başkanımızda buna yakın bir örnek. İnşallah Sarayköyümüzde Başkanımızın 3. dönemini taçlandıracağız” dedi.