Özbaş: Attouda Antik Kenti’ni butik konaklama tesisleri ve arkeofestlerle turizme kazandıracağız – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Özbaş: Attouda Antik Kenti’ni butik konaklama...

Özbaş: Attouda Antik Kenti’ni butik konaklama tesisleri ve arkeofestlerle turizme kazandıracağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Mart 2024 Salı - 09:49Güncelleme: 12 Mart 2024 Salı - 09:50
Özbaş: Attouda Antik Kenti’ni butik konaklama tesisleri ve arkeofestlerle turizme kazandıracağız

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Attouda Antik Kenti’ni turizme kazandıracaklarını, butik konaklama tesisleri ve arkeofestler ile turistler için önemli bir destinasyon haline getireceklerini söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Acıdere ve Hisar mahallelerini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Özbaş’a eşi Esin Özbaş, AK Parti İlçe Başkanı Sait Dikici, ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.

 

BUTİK KONAKLAMA TESİSLERİ

Mahalle sakinlerinin sevgiyle karşıladığı Özbaş’a vatandaşlar hizmet ve yatırımları nedeniyle memnuniyetini paylaşarak yerel seçimlerde destek mesajları verdi.

Sarayköy’ün çehresini değiştirdiklerini ve yeni dönemde hayallerinin daha büyük olduğunu belirten Özbaş, Attouda Antik Kenti ile ilgili projelerini paylaştı. Özbaş, konuşmasında şunları söyledi:
“ Samimiyet ve gayretle yaptığımız çalışmalarımızın karşılığını destek, dua ve güler yüz olarak görmenin tarifsiz mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşehrilerimizin sevgilerini boşa çıkarmayacağız. Birlikte daha çok işler başaracağız. Sarayköyümüzün önemli tarih noktalarından bir tanesi olan Attouda Antik Kentimizde yüzey araştırma çalışmalarını el birliğiyle tamamladık. Sırada kazı çalışmaları var. Antik Kentimizi ayağa kaldırarak ülke turizmimize kazandıracağız. Butik konaklama tesisleri ve arkeofestler yaparak yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası haline getireceğiz.”

İLÇE MERKEZİ DIŞINDA KALAN YERLERE DOĞAL GAZ HEDEFİ

Konforlu ve ekonomik ısınma olan doğal gazı da kırsal mahallelere taşıyacaklarını kaydeden Özbaş, “İlçe merkezimizde doğal gaz yüzde 95 tamamlandı. Yeni hedefimiz ilçe merkezi dışında kalan mahallelerimize doğal gaz götürmek. Hayallerimiz çok büyük. Hedefimiz hemşehrilerimizin mutluluğu, rahatlığı ve konforlu bir yaşam sürmesi” diye konuştu.