Özbaş’tan özel öğrencilere ziyaret – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Özbaş’tan özel öğrencilere ziyaret

Özbaş’tan özel öğrencilere ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Aralık 2023 Çarşamba - 09:46Güncelleme: 6 Aralık 2023 Çarşamba - 09:46
Özbaş’tan özel öğrencilere ziyaret

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçede faaliyet gösteren eğitim kurumlarını ziyaret ederek özel bireylerle buluştu.

Engelliler Haftası kapsamında Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçedeki özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etti.

Özel bireylerle bir araya gelen Özbaş, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı. Kurum yetkililerinden bilgi alan Özbaş, büyük bir özveriyle çalışan ve önemli bir görevi yerine getiren eğitimcilere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Özel vatandaşların rahat bir yaşam sürmeleri için çözüm üretmeye, sahip oldukları haklara dair farkındalığı arttırmak adına çalışmalar yaptıklarını ifade eden Özbaş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“ Engelliler günü aslında bir farkındalık günüdür. Engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek ve yaşadıkları sorunlara farkındalık oluşturmak adına kabul edilen özel bir gündür. Bizlerde yerel yönetimler olarak özel bireylerimiz için özel çalışmalar yapmaya gayret gösteriyoruz. Sevginin aşamayacağı engel olmadığını biliyoruz. Ancak en çok da sevgi ile kurduğumuz empatiyle engelsiz bir yaşam inşa etmeye devam edeceğiz.”