Özbaş, LGS’de 500 tam puan alan öğrenciyi ağırladı, altın hediye etti – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Özbaş, LGS’de 500 tam puan alan...

Özbaş, LGS’de 500 tam puan alan öğrenciyi ağırladı, altın hediye etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Temmuz 2023 Perşembe - 13:50Güncelleme: 6 Temmuz 2023 Perşembe - 13:50
Özbaş, LGS’de 500 tam puan alan öğrenciyi ağırladı, altın hediye etti

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Sarayköylü öğrenci Bekir Ordu’yu misafir etti.

Sarayköy Atatürk Ortaokulu öğrencisi Bekir Ordu, LGS’de tüm sorulara doğru yanıt vererek Türkiye birincileri arasına ismini yazdırmayı başardı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da başarılı öğrenci ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, annesi Huriye, babası Mehmet Ordu ve okul müdür yardımcısı Fatih Alnıak’ı ağırladı.

Bekir Ordu’yu başarısından ötürü kutlayan Özbaş, “Bekir’e çok teşekkür ederim. Bizlerin göğsünü kabarttı. Çocuklarımızın başarısını herkese anlatmalıyız ki rol modellerimiz çoğalsın. Bekir kardeşimizde rol modellerimizden birisi artık. Eğitim hayatında her zaman bir abisi gibi yanında olmaya devam edeceğim. İnşallah üniversite başarısını da tekrar birlikte yaşarız” dedi.

LGS’de tam puan yaptığı için çok mutlu olduğunu belirten Ordu ise, desteklerinden dolayı öğretmenlerine ve ailesine teşekkür etti. Ordu, hedefinde İstanbul Erkek Lisesi olduğunu söyleyerek üniversitede bilgisayar mühendisliği okumak istediğini ifade etti.

Ziyaret sonunda Özbaş, Ordu’yu altınla ödüllendirdi.