Karantinadaki mahallede dezenfekte çalışması yapıldı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Karantinadaki mahallede dezenfekte çalışması yapıldı

Karantinadaki mahallede dezenfekte çalışması yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Eylül 2020 Çarşamba - 15:56Güncelleme: 30 Eylül 2020 Çarşamba - 15:57
Karantinadaki mahallede dezenfekte çalışması yapıldı

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, 25 Eylül’de karantinaya alınan mahallede, belediye ekiplerince dezenfekte çalışması yapıldı.

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 7 gün süreyle karantinaya alınan Uyanık Mahallesi’nde, Sarayköy Belediyesi tarafından dezenfekte çalışması gerçekleştirildi. Ekipler, sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmayla mahalle sınırları içerisinde bulunan cami, kahvehane ve sokaklar ile ortak kullanım alanlarını dezenfekte etti.

Bu arada, Sarayköy Belediyesi ve Türk Kızılayı Denizli Şubesi işbirliği ile hazırlanan yardım kolileri de ailelere ulaştırıldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Bizler vatandaşlarımızın hizmetkârlarıyız. Onların iyi gününde olduğu kadar kötü günlerini de paylaşarak yanlarında olmaya devam ediyoruz. Coronavirüs salgını ülkemizde görüldüğü günde bu yana ilçemizdeki çalışmaları adım adım takip ederek aksamaya izin vermeden sürdürüyoruz. Karantinadaki vatandaşlarımız bizlere ulaştığı takdirde taleplerini alıyor, çalışma arkadaşlarımız tarafından kendilerine isteklerini teslim ediyoruz. Uyanık Mahallemizde de çalışmalarımızı aksatmadan devam ettik, ediyoruz. Bizler vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bir telefon kadar onlara yakınız” dedi.