Haver Nine’ye tekerlekli sandalye – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Haver Nine’ye tekerlekli sandalye

Haver Nine’ye tekerlekli sandalye

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Nisan 2017 Cuma - 11:09Güncelleme: 14 Nisan 2017 Cuma - 11:09
Haver Nine’ye tekerlekli sandalye

Sarayköy Belediyesi, ortopedi rahatsızlığı nedeniyle yürüyemeyen 67 Haver Zemin Kaplan’a akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

İlçenin Aşağımahalle semtinde oturan ve ortopedi rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 10 yıldır yalnız başına dışarıya çıkamayan Haver Zemin Kaplan’ın tekerlekli sandalye ihtiyacı Sarayköy Belediyesi tarafından karşılandı.

Kaplan’ın oturduğu Aşağımahalle’deki evine giden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, tekerlekli sandalyeyi teslim etti. Özbaş, “Haver teyzem artık isteğinde dışarıya kendisi çıkıp gezebilecek. Onun bu isteğini yerine getirebilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Her sıkıntısında biz yanında olmaya devam edeceğiz. Sadece Haver teyzemin değil tüm Sarayköylü hemşehrilerimizin yanındayız” dedi.

Akülütekerlekli sandalye için Özbaş’a teşekkür eden Kaplan ise, “Dışarıya çocuklarımın yardımıyla çıkıyordum. Onları da işlerinden alıkoyuyordum. Sarayköy Belediyemiz tarafından bana verilen tekerlekli sandalye ile istediğim yere istediğim zaman gidebileceğim” diye konuştu.