AK Partili Başkan Nazım Hikmet şiiri okudu – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. AK Partili Başkan Nazım Hikmet şiiri...

AK Partili Başkan Nazım Hikmet şiiri okudu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Mayıs 2017 Çarşamba - 13:08Güncelleme: 31 Mayıs 2017 Çarşamba - 13:08
AK Partili Başkan Nazım Hikmet şiiri okudu

Sarayköy’de gerçekleştirilen etkinlikte, protokol üyeleri de öğrencilerle birlikte şiirler okudu. Kaymakam Fatih Akkaya “Memleket İsterim” derken, AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ise Nazım Hikmet’in “Davet” isimli şiirini seslendirdi.

Sarayköy Anadolu Lisesi’nce düzenlenen “Bir Bahar Akşamı Şiir Dinletisi” Belediye Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirildi. Şiir dinletisine Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bülent Akhan, Sarayköy Anadolu Lisesi Müdürü Musa Mert, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Sahne dizaynından, seçilen müzik ve şiirlere kadar çok beğenilen etkinliğin ilk şiiri olan Bahar Şiiri’ni Sarayköy Anadolu Lisesi Müdürü Musa Mert söyledi. Ardından Nimet Nur Şinaz “Her Günüm Seninle”, Ali Kazık “Yaş Otuz Beş”, Hayriye Çelikkol “Özledim”, Mertcan Karadağ “Bilir Misin?”, Melike Sapan “Bir Adın Kalmalı”, Faruk Erdoğan “Çanakkale”, Tuğçe Yüksel “Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var”, Nuri Erim “Etme”, Süheyla Acar “Dünyanın Bütün Çiçekleri”, Meliha Şahin “Her Şey Sende Gizli”, Sena Dodurga “Teğmenim”, Zişan Kılıç “Sol Yanım” şiirlerini okudu.

Etkinliğin sonunda ise ilçe protokolü şiirler seslendirdi. Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya Cahit Sıtkı Tarancı’nın çok sevilen “Memleket İsterim”, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş Nazım Hikmet’in “Davet”, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan ise Arif Nihat Asya’nın “Bayrak” isimli şiirleri okudu.

AK Partili Başkan Nazım Hikmet şiiri okudu