Özbaş: Sarayköyspor’un altın yıllarını göreceğiz – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Özbaş: Sarayköyspor’un altın yıllarını göreceğiz

Özbaş: Sarayköyspor’un altın yıllarını göreceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Ağustos 2022 Salı - 12:36Güncelleme: 9 Ağustos 2022 Salı - 16:50
Özbaş: Sarayköyspor’un altın yıllarını göreceğiz

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçenin takımı Sarayköyspor’a desteklerinin devam edeceğini, kulübe gönül verenler ile takımın altın yıllarını hep birlikte göreceklerini söyledi.

Denizli'yi Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden takımlardan Sarayköyspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın başına tecrübeli teknik direktör Ali Yalçın'ı getiren kırmızı-siyahlılar, çalışmalarına ilçe stadında yaptığı idmanla devam etti.

Bu arada, Sarayköy Belediye Ahmet Necati Özbaş, kulüp tesislerini ziyaret etti. Antrenmanı izleyen Özbaş, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.

KIRMIZI SİYAHLILAR BAŞARI İÇİN KENETLENDİ

Ligde üst sıraları hedefleyen Sarayköy ekibi, antrenman sonrası Özbaş'ın verdiği akşam yemeğinde bir araya geldi. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki yemeğe kulüp başkanı Derviş Demirbakan, teknik direktör Ali Yalçın ve ekibi, Sarayköysporlu futbolcular ile taraftarlar katıldı.

Yemekteki konuşmasında, Sarayköyspor’un ilçenin en önemli markalarından olduğunu ve takımın başarısı için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Özbaş, her sezon verdikleri desteği bu yılda eksiksiz sürdüreceklerini vurguladı. Özbaş, şöyle devam etti:

"Sarayköysporumuza hoş geldiniz. Zıpkın gibi bir takımımız oldu. Yarın TFF maçlar başlıyor dese hazırız. Sarayköysporumuz 1926 yılında kurulmuş; Cumhuriyetimizden, Atamızdan bizler emanet. İnşallah bu güzel emaneti, ben Belediye Başkanı olduğum süre içinde en iyi yerlere taşımak adına elimden gelen gayreti göstereceğim. Bunu Sarayköyümüz, hemşehrilerimiz hak ediyor. Kulübümüzün taçlanarak büyüyeceği o altın yıllarını hep beraber göreceğiz. Denizlimizin gururu, ülkemizin bir markası olan Ali Yalçın hocamızda ile lige bomba gibi gireceğiz. İstikrarıyla, futbol sevgisiyle hep başarısıyla anılmış Sarayköysporumuz için taraftarlarımızdan destek bekliyoruz.”

ALİ YALÇIN: GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIZ

Teknik direktör Ali Yalçın ise, Sarayköyspor'un başına geçtiği için mutlu olduğunu söyledi. Yalçın, " Bizi buraya layık gördüğü için Başkanımıza çok teşekkür ederim. 2-3 yıldır Sarayköyspor’u düşünüyordum. Bugüne nasipmiş. Ben 1983’ten beri bu âlemin içinde olarak 1983’te gördüm; birde şimdi böyle hevesli ve iştahlı bir Başkan görüyorum. Bu insanla çok güzel şeyler yapacağız inşallah. Başarı hep beraber olacak illaki. Ancak en başımızdan, malzemecimize kadar herkes bir bütünlük içinde inanırsak başaracağız. Birlik ve beraberlik için kaldığımız sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok” diye konuştu.