Babafest ile yöresel ürünler görücüye çıktı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BABADAĞ
  8. /
  9. Babafest ile yöresel ürünler görücüye çıktı

Babafest ile yöresel ürünler görücüye çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ekim 2019 Pazar - 10:31Güncelleme: 20 Ekim 2019 Pazar - 10:32
Babafest ile yöresel ürünler görücüye çıktı

Denizli’nin tarihi dokusu ve kültürüyle ayrıcalık yaratan ilçelerinden Babadağ’da düzenlenen BabaFest ile yöresel ürünler beğeniye sunuldu.

Babadağ ilçesinde #BabadağSeniBekliyor mottosuyla düzenlenen BabaFest başladı. Babadağ’ın turizm konusunda önemli adımlar atan Babadağ Belediyesi ile Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) ortaklığında gerçekleştirilen festivalde, ilçenin kendine has bir çok değeri tanıtılıyor.

Babafest ile ilçede üretimi yapılan salçadan erik ekşisine, kekik suyundan zeytinyağına birçok ürün, Çarşı Meydanı’nda kurulan standlarda görücüye çıktı. Vatandaşların hem ürettiklerini tanıtıp pazara sunmaları hem de bunu yaparken eğlenceli dakikalar geçirdiği festivalle Babadağ’ın tanıtımı yapılıyor.

Festivalde, Merkezefendi, Bozkurt, Honaz, Serinhisar ve Nazilli belediyeleri de standlarda yerini alarak, bu ilçelere özgün ürünlerin tanıtımını yaptı.

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, festivalin açılışında yaptığı konuşmada, “Şu anki kalabalığa baktığımızda hedeflediğimiz gibi bir festival gerçekleştiğini görüyoruz. Bu vesileyle bütün misafirlerimize iyi eğlenceler ve bol satışlar diliyorum. Festivalin yapılmasında büyük katkı sunan BASİAD’a, BASİAD Başkanımız Şeref Arpacı’ya ve yönetimine de teşekkür ediyorum” dedi.

Festivalin açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP Milletvekili Teoman Sancar, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, BASİAD Başkanı Şeref Arpacı da katıldı.