Eğitim ve öğretimin geliştirilmesi işbirliği protokolü imzalandı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Eğitim ve öğretimin geliştirilmesi işbirliği protokolü...

Eğitim ve öğretimin geliştirilmesi işbirliği protokolü imzalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Haziran 2019 Çarşamba - 15:41Güncelleme: 12 Haziran 2019 Çarşamba - 15:41
Eğitim ve öğretimin geliştirilmesi işbirliği protokolü imzalandı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitim-öğretim hizmetlerinin niteliğini geliştirme ve öğretmen yeterliliklerine yönelik uygulamalı eğitim faaliyetlerinin arttırılması amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

Denizli Valiliği’ndeki imza törenine Vali Hasan Karahan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, rektör yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Prof. Dr. Osman Çiftçi, PAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı ve PAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can katıldı.

İmzalanan protokol kapsamında; PAÜ ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimde işbirliği yaparak resmi/özel temel eğitim ve ortaöğretim kademelerindeki öğrencilere milli, manevi, ahlaki, insani, mesleki ve kültürel değerlerimizin kazandırılmasına, akademisyenlerin ve öğretmenlerin karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmasına, öğretmenlerin mesleki ve akademik gelişimlerine katkı verilmesine, fakülte öğrencilerinin öğretmenlik uygulamalarına destek sağlanmasına, eğitim ve öğretimde ortak aklın verilerinden yararlanılmasına yönelik faaliyetler yürütecek.