PEV Okulları’nda 23 Nisan Coşkusu – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. ÖZEL OKULLAR
  6. /
  7. PEV Okulları’nda 23 Nisan Coşkusu

PEV Okulları’nda 23 Nisan Coşkusu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Nisan 2018 Pazartesi - 13:54Güncelleme: 23 Nisan 2018 Pazartesi - 13:54
PEV Okulları’nda 23 Nisan Coşkusu

Özel PEV Okulları’nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen etkinlik ve törenlerle coşku içinde kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği dünyadaki tek çocuk bayramı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, PEV Okulları’nda yoğun bir katılımla coşkulu bir şekilde kutlandı.

23 Nisan Haftası’nın ilk gününden itibaren okulun bahçesinde kurulan drama, müzik, görsel sanatlar ve oyun atölyelerinden oluşan stantlarda, PEV Okulları okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencileri hem eğlendi hem de işbirliği içinde değişik oyunlar oynadı. Bu oyunlar sayesinde paylaşma, işbirliği, saygı gibi kavramları pekiştirerek, keyifli bir süreç geçirdiler.

Etkinliklerin son günü olan cuma günü ise öğle saatlerinde okul bahçesine kurulan sahnede birçok öğrenci yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. 7. sınıf öğrencilerinden oluşan C202 Müzik Grubu’nun üç şarkı ile açılışı yaptığı gösterilerde, Özel PEV İlkokul Jimnastik Takımı ve Latin Dansları Grubu, Ortaokul Step-Aerobik Takımı performanslarını sedgiledi.

Etkinliklerin finali ise bugün yapıldı. Açılış konuşmasını Özel PEV Okulları Genel Müdürü Pınar Kaya’nın yaptığı törende drama öğretmenlerinin hazırladığı “Cumhuriyet Çocukları” adlı tiyatro oyunu sergilendi. Oyunda, dünyanın bir günlüğüne çocuklara verildiğinde dünyanın ne kadar güzelleştiği mesajı verildi. Tüm veli ve öğrencileri büyüleyen oyun, bu güzel haftayı taçlandırdı ve ayakta alkışlandı.