Özbaş: Sarayköy’de sinemaya gitmeyen çocuk kalmayacak – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Özbaş: Sarayköy’de sinemaya gitmeyen çocuk kalmayacak

Özbaş: Sarayköy’de sinemaya gitmeyen çocuk kalmayacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Nisan 2022 Salı - 17:14Güncelleme: 26 Nisan 2022 Salı - 17:15
Özbaş: Sarayköy’de sinemaya gitmeyen çocuk kalmayacak

Sarayköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocukları sinemayla buluşturuyor.

Sarayköy’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri 29 Nisan’a kadar devam edecek. Lunapark eğlencelerine katılan çocuklar, Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde gösterime sunulan “Koca Ayak” isimli çizgi filmi ücretsiz izleyecek.

Sarayköy Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan planlama doğrultusunda sinema izlemeyen tek bir çocuk kalmayacak. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin 5 gün boyunca planlanan günlerinde filmlerini izleyecek.

Seanslara katılarak çocuklarla bir araya gelen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Tüm dünya çocuklarına böylesi özel ve anlamlı bayramı armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını şükranla, minnetle yad ediyorum. 2 yıldır pandemi nedeniyle 23 Nisan’ı kısıtlı imkânlarla kutluyorduk. Fakat bu sene özlenen bu bayram coşkumuzu tekrar yaşatmak için çocuklarımızın yanında olmak istedik. Ücretsiz sinema ve lunapark etkinliği düzenledik. Sinema etkinliğimiz bir hafta boyunca devam edecek. ‘Film izlemeyen tek çocuk kalmasın’ diyerek pazartesi günü başlatmak istedik. O yüzden Cuma gününe kadar sinema etkinliğimiz devam edecek. Lunapark etkinliğimiz ise 23 Nisan’da başladı bugün sona erecek. Gördük ki çocuklarımız çok mutlu. Onları mutlu görmek bizlere de iyi geliyor” dedi.