Birtürk: Denizli Büyükşehir adayımızın çekilmesiyle ilgili bize bilgi gelmedi – D20Haber
11.05.2024, Cumartesi
12 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. MHP
  6. /
  7. Birtürk: Denizli Büyükşehir adayımızın çekilmesiyle ilgili...

Birtürk: Denizli Büyükşehir adayımızın çekilmesiyle ilgili bize bilgi gelmedi

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 6 Aralık 2018 Perşembe - 14:56Güncelleme: 6 Aralık 2018 Perşembe - 14:56
Birtürk: Denizli Büyükşehir adayımızın çekilmesiyle ilgili bize bilgi gelmedi

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Leman Deda Kalkan’ın adaylığının geri çekildiğine dair genel merkezden kendilerine bilgi ulaşmadığını, dolayısıyla çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Leman Deda Kalkan’ın adaylığının geri çekildiği konusunda Haber Türk kaynaklı bilgi, yerel siyaset gündemine bomba gibi düşerken, D20haber’in ulaştığı MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ise farklı bir açıklama yaptı.

Birtürk, Genel Yayın Yönetmenimiz Engin Ünal’a yaptığı açıklamada, “Nerede çıkıyor bunlar? Genel Başkan Yardımcımız Emin Haluk Ayhan, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz ile görüştüm, böyle bir şey bana söylenmedi. Genel merkezden Leman Hanım’ın adaylığının çekildiğine dair bize bir bilgi de gelmedi” dedi.

Haber Türk’ün konuyla ilgili haberini anımsattığımızda Birtürk, “Masada olabilir. Görüşmeler ve pazarlıklar sırasında ele alınmış olabilir. Denizli de pazarlık yapılan illerden olabilir. Bilmiyoruz… Ancak bize ‘Leman Hanımı adaylıktan çektik’ denilmedi. Biz de çalışmalarımızı sürdürüyoruz, ziyaretlerde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.