DTO’dan “Evini Yenile Denizli” kamyanyası – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. DTO’dan “Evini Yenile Denizli” kamyanyası

DTO’dan “Evini Yenile Denizli” kamyanyası

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Ocak 2020 Salı - 18:15Güncelleme: 21 Ocak 2020 Salı - 18:15
DTO’dan “Evini Yenile Denizli” kamyanyası

Denizli Ticaret Odası (DTO), geçen yıl düzenlediği konut kampanyasının ardından, bu yıl da “Evini Yenile Denizli” kampanyası için kolları sıvadı. Kampanyayla montolamadan iç dekorasyona, farklı alanlarda yüzde 50 indirim olanağı sağlanacak.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, faaliyetleriyle ilgili yaptığı bilgilendirmede, Denizli Ticaret Odası’nın 18 bin üyeye ulaştığını, buradan bakıldığında birçok ilçenin nüfusundan daha çok üyeye sahip olduklarının görüleceğini ve DTO’yu Denizli’nin 20’nci ilçesi gibi gördüklerini söyledi.

YÜZDE 50 İNDİRİM GELİYOR

Bu bilincin getirdiği sosyal sorumlulukla ellerini taşın altına koymaya devam edeceklerini vurgulayan Erdoğan, “Hemşehrilerimizin yararına olan girişimlerimizi sürdüreceğiz. Bu kapsamda, bu yıl ‘Evini Yenile Denizli’ diyeceğiz. İnşaat ve konut sektörüne, geçen yıl DTO’dan herkes için konut desteği kampanyamızla kazandırdığımız ivmeyi, bu sene daha da artırmak istiyoruz. Üyelerimiz, Denizli'de ilk defa bu sektörde tarihinin en büyük indirimini uygulayacak. vatandaşımız, yüzde 50'ye varan indirimle mantolama ve yalıtım, fayans, seramik, parke, mobilya, su ve iklimlendirme tesisatı ile iç dekorasyon gibi işlerini daha ucuz yaptırabilecek. Bankaların bu tür alışverişlerdeki ihtiyaç kredisine özel oran sağlamaları için temaslarımız başladı. Halkımızın, önümüzdeki bahara yeni ve daha ferah bir evde girmesi için, inşaat malzemeleri ve dekorasyon ürünleri ticareti yapan işletmelerimiz, elini taşın altına koyacak. Bu tür işler, genelde ilkbaharın başında yapıldığı için, biz de kampanyamızı daha verimli olması için o zaman başlatacağız” dedi.



“DİP İLE ÜYELERİMİZE 141 ADRESTE ÖZEL İNDİRİM SAĞLADIK”

Üyelerinin özel indirimden faydalanmaları için ülkenin dört bir yanında, 11 farklı sektörden 141 adresi kapsayan “Denizli İndirim Programı”nı (DİP) başlattıklarını da anımsatan Erdoğan, “DİP’i ilk duyurduğumuz tarih 27 Haziran 2019 idi. Büyük ilgi gören kampanyamızın güncel bilgilerinin yer aldığı internette dip.dto.org.tr adresindeki sayfamız, 27 Haziran ile 31 Aralık 2019 tarihleri arasında 40 bin 399 kez ziyaret edildi. Bugün itibariyle, tıklanma sayısı 42 bin 210’a ulaştı. DİP’e dahil ettiğimiz sektörler arasında sağlık, eğitim, konaklama, akaryakıt, filo ve araç kiralama, kargo, ulaşım, yazılım, ev temel ihtiyaçlar, kuru temizleme, spor ve kişisel bakım var” diye konuştu.

“GEÇEN YIL 40 FARKLI EĞİTİM VERDİK”

Üyelerinin ihtiyaç duyduğu her türlü bilgilendirmeyi yaptıklarını kaydeden Erdoğan, üyelerinee kişisel ve mesleki gelişim eğitimi imkânı sağladıklarını, çok sayıda eğitim ile kurs ve toplantı düzenlediklerini, 2018’de belirlenen takvim dahilinde 2019’da finansman ve muhasebe, dış ticaret, e-ticaret, e-ihracat, endüstri 4.0 gibi konularda 40 farklı konuda eğitim verdiklerini söyledi.

“HİZMETİ, ÜYELERİMİZİN AYAĞINA GETİRDİK”

DTO’da KGF Şubesi, KOSGEB İrtibat Ofisi, Denizli ABİGEM, EBİC EGE (Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi) ile İhracat Destek Ofisi birimleri kurduklarını anımsatan Erdoğan, “İşlemlerini yerinde ve hızlı yapabilmeleri için, diğer kurumlardaki hizmeti üyelerimizin ayağına getirdik. İş ve işlemlerin 7 gün 24 saat online yapılabilmesi için gerekli dijital alt yapıyı kurduk. Üyelerimiz artık her türlü bilgi ve belgeye anında ulaşabiliyor. Ödemelerini de internet ortamında yapabiliyorlar. Üyelerimizin odamıza kadar gelmesine gerek kalmıyor. Üyelerimize, aynı zamanda yoğun bir şekilde bilgi ve danışmanlık hizmeti veriyoruz. Mayıs ayından itibaren de üyelerimize sayısal takograf belgelerini odamızdan vermeye başladık. 2019’da 7 aylık dönemde, 694 sayısal takograf belgesi düzenledik” ifadelerini kullandı.