DSO Başkanı Selim Kasapoğlu, milletvekillerini ziyaret etti – D20Haber
07.05.2024, Salı
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. DSO Başkanı Selim Kasapoğlu, milletvekillerini ziyaret...

DSO Başkanı Selim Kasapoğlu, milletvekillerini ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Nisan 2024 Cuma - 12:23Güncelleme: 26 Nisan 2024 Cuma - 12:25
DSO Başkanı Selim Kasapoğlu, milletvekillerini ziyaret etti

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, TBMM’de Denizli milletvekillerini ziyaret etti.

DSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Genel Sekreter Sezgi Akbaş ile birlikte ilk olarak TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’yı ziyaret etti. Ziyarette, Denizli sanayisi ile ilgili sorunlar, öneriler paylaşılarak atılabilecek adımlar konuşuldu. Görüşmede ayrıca, işletme aşamasındaki yeni OSB birimleri hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin'i de ziyaret eden Kasapoğlu, Denizli sanayisinin sorunları ve bu sorunlar kapsamındaki çözüm önerilerini aktardı. Görüşmede, Makine İhtisas OSB çalışmalarının hızlandırılması da ele alındı.

Ziyaretleriyle ilgili açıklamada bulunan Kasapoğlu, Denizli'nin sanayi ve ekonomiye katkılarını ve bölgenin ihtiyaçlarını dile getirdiğini söyledi. Görüşmelerde Denizli'nin sanayi ve kalkınma potansiyeli, yatırım imkanları ve bölgenin ihtiyaç duyduğu teşvikler hakkında bilgi verdiğini belirten Kasapoğlu, Denizli'nin sanayi ve ekonomiye önemli katkılar sunduğunu ve bu katkılarını daha da artırmak için çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

Kasapoğlu, "Denizli, Türkiye'nin en önemli sanayi şehirlerinden biri. Bu potansiyelimizi daha da geliştirmek için çalışmalarımız devam ediyor. TBMM'de gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde de Denizli'nin sanayi ve kalkınma potansiyelini ve yatırım imkanlarını dile getirdik. Bölgemize yönelik yatırımların teşvik edilmesi ve ihtiyaç duyulan altyapı çalışmalarının tamamlanması için destek istedik" dedi.