Denizli Fırıncılar Odası’ndan Whatsapp destek hattı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Denizli Fırıncılar Odası’ndan Whatsapp destek hattı

Denizli Fırıncılar Odası’ndan Whatsapp destek hattı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ocak 2020 Cuma - 22:40Güncelleme: 31 Ocak 2020 Cuma - 23:08
Denizli Fırıncılar Odası’ndan Whatsapp destek hattı

Denizli Fırıncılar Odası, tüketicilerden gelen talep ve görüşleri daha hızlı değerlendirebilmek amacıyla Whatsapp Destek Hattını hizmete sundu.

Denizli Fırıncılar Odası, Denizlili tüketicileri de denetim sürecine dahil edecek Whatsapp Destek Hattını devreye soktu. Yazılı ya da görsel olarak öneri, talep ve şikayette bulunmak isteyen tüketiciler, 0532 760 96 56 numaralı Denizli Fırıncılar Odası Destek Hattını rehberlerine kaydederek, akıllı telefonlarında yüklü olan Whatsapp uygulaması ile internetin olduğu her yerden anlık çevrimiçi iletişim kurabilecek.

Hayata geçirilen yeni uygulama hakkında açıklama yapan Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, sosyal medyanın yanı sıra teknolojinin nimetlerinden yararlanılması gerektiğini söyledi.

Fırıncılar Odası olarak sorumluluklarının farkında oldukları ifade eden Karadaban, "Gelişen ve değişen dünyayı takip ediyoruz. 2020 Denizli yılında söz verdiğimiz 20 projenin ilki olan Whatsapp Destek Hattımızı aktif hale getirdik. Her vatandaşımıza sağlıklı, kaliteli ve hijyen kurallarına uygun ekmeği ulaştırmak istiyoruz. Son yıllarda denetimlerimize büyük önem verdik. Ekiplerimizle 7/24 sahadayız. Şimdi de en etkin denetim şekli olarak vatandaşlarımızı da sürece dahil etmek istedik ve ‘birlikte denetleyelim’ dedik. Bu amaçla Denizli Fırıncılar Odası Whatsapp Destek Hattını oluşturduk. Denizli'de yaşayan tüm vatandaşlarımız, ticari işletmelerde yaptıkları alışveriş sırasında ve aldıkları hizmetlerde fiyat, hijyen kuralları ve hizmet kalitesi gibi konulardaki öneri, talep ve şikayetlerini 0532 760 96 56 numaralı bu hatta bildiriyorlar. Hattımıza yapılan başvurular ve yazışmaları kesinlikle gizli tutuyoruz" diye konuştu.