PAÜ öğrencilerinden insan hakları gardrobu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. PAÜ öğrencilerinden insan hakları gardrobu

PAÜ öğrencilerinden insan hakları gardrobu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Aralık 2018 Salı - 10:45Güncelleme: 11 Aralık 2018 Salı - 10:45
PAÜ öğrencilerinden insan hakları gardrobu

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Bekilli Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, tüm insanların eşit ve hür olduğuna dikkat çekmek, huzur içinde bir arada yaşayabilmenin mümkün olduğu mesajını vermek amacıyla “İnsan Hakları Gardrobu” oluşturdu.

PAÜ Bekilli MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında “Eşitliğin Notası” ve “İnsan Hakları Gardrobu” etkinlikleri düzenledi. Öğrenciler, tüm insanların eşit ve hür olduğuna dikkat çekmek, huzur içinde bir arada yaşayabilmenin mümkün olduğu mesajını vermek için “İnsan Hakları Gardrobu” oluşturdu. Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören etkinliğin sonunda farklılıkların temsil edildiği gardrop, hep birlikte sergi alanına asıldı. İnsan Hakları Gardrobu bir hafta boyunca okulda sergilenecek.

Bu arada, etkinlikte öğrencilerin hazırladığı afişler sergilendi ve “Eşitliğin Notası” etkinliğinde de şarkılar seslendirildi.

Bekilli MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa Savaş, etkinliği düzenleyen öğrencilere ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Savaş, “Başta yaşam hakkı olmak üzere insanın varoluşundan kaynaklı tüm haklarını mukaddes bilmek ve farkında olmak önemlidir. Böyle bir milletin çağdaş medeniyetlerin ötesinde olacağı muhakkaktır. Sizler düzenlemiş olduğunuz bu etkinlikle geleceğe dair umudumuzu perçinlediğiniz için başta hocalarınız olmak üzere siz değerli öğrencilerimize Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu adına teşekkür ederim” dedi.