PAÜ’de Bahar Şenlikleri başladı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. PAÜ’de Bahar Şenlikleri başladı

PAÜ’de Bahar Şenlikleri başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Nisan 2019 Çarşamba - 09:46Güncelleme: 17 Nisan 2019 Çarşamba - 09:46
PAÜ’de Bahar Şenlikleri başladı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Bahar Şenlikleri başladı. Şenlik, çeşitli aktivitelerle 19 Nisan’a kadar sürecek.

PAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan PAÜ Bahar Şenlikleri, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ olmak üzere PAÜ yönetimi, akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı kortej yürüyüşü ile başladı.

Açılış programında,PAÜ Havacılık Topluluğu’nun yamaç paraşütü uçuşu, Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı gösterisi, PAÜ Bahar Koşusu, halk oyunları gösterisi yer aldı ve ‘‘Buldan’da Bahar’’ adlı defile gerçekleştirildi. PAÜ Bahar Koşusu ödül töreni ve karate gösterisi ile süren program, ‘Ersin Düzen ile Şampiyonların İzinde’ programının TRT canlı yayını ile devam etti.

19 Nisan Cuma gününe kadar sürecek şenlikte, kampus DJ performansları, çeşitli oyun aktiviteleri, PAÜ öğrenci topluluklarının düzenlediği etkinliklerin yanı sıra PERA, Hey Dougles ve Ufuk Beydemir’in sahne alacağı konserlerle renklenecek.

Bu arada, öğrenciler sıcak hava balonuyla uçma deneyimi yaşayacak, paintball, bungee jumping, salto trambolin, rodeo, canlı langırt, balon futbolu, döner merdane, karaoke, limbo, dev jenga ve labirent oyunları gibi aktiviteler ile keyifli anlar geçirilecek.