Oğuz: Takım ruhuyla yapacağımız çok iş var – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Oğuz: Takım ruhuyla yapacağımız çok iş...

Oğuz: Takım ruhuyla yapacağımız çok iş var

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Şubat 2019 Pazartesi - 17:46Güncelleme: 4 Şubat 2019 Pazartesi - 17:46
Oğuz: Takım ruhuyla yapacağımız çok iş var

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, takım ruhu ve beraberinde oluşacak farkındalıklar ile yapılacak çok iş olduğunu belirtti.

İlçe milli eğitim şube müdürleri toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz başkanlığında yapıldı. Toplantının açılışında konuşan Oğuz, şube müdürlerinden 2023 vizyonunu gerçekleştirecek hedefler doğrultusunda gayret gösterilmesini istedi.

Elde edilen başarılı sonuçlar ile yetinilmemesi gerektiğini ifade eden Oğuz, “Bizim derdimiz, Sayın Bakanımızın da söylediği gibi Denizli’mizi yeni bir ufka doğru bir yolculuğa çıkarmak ve bu yolculuğa hep beraber koşarak götürmek. Kısacası çocuklarımızın daha iyi ve daha güzel ortamlarda nicelik anlamında daha güzel okullarda eğitim öğretim almalarını sağlamak” dedi.

Yapılacak çok iş olduğunu anlatan Oğuz, “Başarıyı artırmak denince Denizli’nin gerek YGS’de gerekse YKS’de Türkiye ikincisi olması mı? Hayır. Bizim daha yapacağımız çok işler var. Önce, tıpkı bir aile ortamı gibi, takım ruhuna sahip olabilmeyi sağlamalıyız. Bu takım ruhunu da oluşturacak olan sizlersiniz. Öğretmenlerimiz ve okul müdürlerimiz ile birlikte farkındalıklar oluşturarak güzel çalışmalara imza atacaksınız. 2018-2019 eğitim-öğretim yılı 2.kanat döneminin başta bütün okul ve kurumlarımızın yönetici, öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere ilimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.