Öğrencileri fotoğraf sanatıyla buluşturan etkinlik – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Öğrencileri fotoğraf sanatıyla buluşturan etkinlik

Öğrencileri fotoğraf sanatıyla buluşturan etkinlik

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Aralık 2019 Salı - 07:36Güncelleme: 17 Aralık 2019 Salı - 08:59
Öğrencileri fotoğraf sanatıyla buluşturan etkinlik

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde düzenlenen etkinlikte, öğrenciler ile öğretmenler fotoğraf sanatıyla buluşturuldu.

Laodikya Fotoğraf Topluluğu (LAFOT), Acıpayam’ın Alcı Mahallesi’ndeki ortaokulda fotoğraf sanatıyla ilgili etkinlik gerçekleştirdi. LAFOT Kurucusu fotoğraf sanatçısı Zeki Akakça, konuk olduğu Alcı Ortaokulunda, öğrenciler ve öğretmenlere fotoğraf sanatını anlattı.

Projeksiyon cihazı ile çeşitli fotoğraf kareleri yansıtılırken, anlatılanları dikkatle dinleyen öğrenciler merak ettikleriyle ilgili de sorular yöneltti. Bu arada, okulun bahçesinde bir de fotoğraf sergisi açıldı.

LAFOT yöneticisi Zeki Akakça, etkinlikte öğretmen ve öğrenciler ile fotoğraf konuşup, fotoğraf  değerlendirmeler yaptıklarını, kent merkezinden uzakta böyle bir etkinlik gerçekleştirmekten büyük keyif aldığını belirtti.

Öğrencilerin fotoğrafla ilgisinin sevindirici olduğunu dile getiren Akakça, "Katkı ve destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Alcı Ortaokulu idaresi ile öğretmenlerine ve tabii ki güzel bakışlı yarın gülüşlü öğrencilere teşekkür ediyorum. Bu çalışmada katkı ve desteği için ayrıca Meltem Arslan, Yusuf Çelik, Mustafa Erdem, İbrahim Gürsoy ve Firdevs Akakça’ya da şükranlarımı sunuyorum. Sanat, söz ile ve beklemekle değil bazen gidip göstermek, dinleyip anlamakla da olabilirmiş. Bunu görüp yaşadık" dedi.