Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni’ne kayıtlar başladı – D20Haber
10.05.2024, Cuma
14 °C / 25 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni’ne kayıtlar başladı

Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni’ne kayıtlar başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Eylül 2018 Salı - 12:46Güncelleme: 4 Eylül 2018 Salı - 12:46
Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni’ne kayıtlar başladı

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel halı saha futbol turnuvasının sekizincisi için hazırlıklar tamamlandı ve kayıtlar alınmaya başladı. Kayıtlar 20 Eylül’e kadar devam edecek.

Kuruluşundan bu yana mahallelere spor tesisleri kazandıran Pamukkale Belediyesi, gençleri spora teşvik amacıyla da turnuvalar düzenlemeyi sürdürüyor. Bu kapsamda başlatılan Pamukkale’de Futbol Şöleni 8’inci kez gerçekleştirilecek.

İlki 2015 yılının ilkbaharında düzenlenen ve geleneksel hale gelen futbol şöleninde 8’inci turnuvaya gelindi. Mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak ve gençleri spora yönlendirmeyi amaçlayan turnuvada her mahalleyi 2 takım temsil edebilecek. Her yıl iki kez düzenlenen ve büyük heyecanın yaşandığı turnuvaya katılmak isteyenler, www.pamukkale.bel.tr adresinde yer alan belgeleri doldurarak, 20 Eylül 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki Ek Hizmet Binası’nda bulunan Kültür İşleri Müdürlüğüne teslim edebilecek.

Pamukkale Belediyesi’nin yaptırdığı halı sahalarda oynanacak olan maçlarda yer almak isteyen gençlerin, 10 kişilik takım listelerini mahalle muhtarlarına onaylatarak, gerekli sağlık raporları ile birlikte başvuruda ilgili birime teslim etmeleri gerekiyor. Turnuva ile ilgili detaylara www.pamukkale.bel.tr adresinden ulaşılabiliyor.

24 Eylül’den sonra yapılacak kura çekiminin ardından eleme usulü oynanacak maçlarda heyecan yaşanacak. Ekim ayı başında başlayacak “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nın finali maçı Kasım ayının ilk haftasında oynanacak. Bugüne kadar yapılan şölenlerde 2 kez Örenspor şampiyon olurken, Develi, Pamukkale, Tekkeköyspor, Kaplanlarspor ve Zeytinköy Zümrütspor takımları da birer kez mutlu sona ulaştı.

“GENÇLERİ BÜYÜK HEYECANA BEKLİYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Sporun ve sporcunun yanındayız” sloganıyla bugüne kadar gençlerin spor yapmasına imkan tanıdıklarını belirtti. “Futbol şölenimizin ilkini 2015 yılının ilkbaharında yapmıştık” diyen Başkan Gürlesin, şu açıklamayı yaptı:

“Bugüne kadar 7 turnuva düzenledik. Büyük heyecanların yaşandığı turnuvalarımıza bugüne kadar katılan herkese teşekkür ediyoruz. Mutlu sona ulaşarak şampiyon olan ve dereceye giren takımları da kutluyorum. Şimdi Sonbahar 2018 futbol şölenine kayıtlar başladı. 20 Eylül tarihine kadar başvuran gençler mahallerini temsil etme imkanı bulacak. Biz bu turnuva ile hem mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamayı hem de gençlerin spor yapmasına imkan tanımayı amaçlıyoruz. Bugüne kadar yapılan turnuvalarda heyecan oldukça yüksekti. Yeni bir heyecana katılmak için takımınızı kurun ve futbol şölenine katılın. Turnuva sonunda dereceye giren takımlarımıza çeşitli ödüllerle kupa ve madalyalar da veriyoruz. Pamukkale ilçesi içerisinde oturan tüm gençleri turnuvamıza bekliyoruz.”