Başkan Gürlesin, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Başkan Gürlesin, vatandaşlarla bir araya gelmeye...

Başkan Gürlesin, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Nisan 2018 Pazartesi - 16:50Güncelleme: 2 Nisan 2018 Pazartesi - 16:50
Başkan Gürlesin, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Pamukkale Belediyesi’nde, her ayın ilk Pazartesi günü düzenlenen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” birinci yılını geride bıraktı. Bugüne kadar 1516 kişinin toplantılara katıldığı söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Bir yıl önce dertlere çözüm olmak amacıyla başlattığımız halk günlerimize katılan vatandaşlarımızın bire bir dertlerini dinledik, sorunlarına çözümler bulduk” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki hizmet binasında bulunan Pamuk Kafe’de bir yıldır düzenlenen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”ne katılım sağlayan vatandaş sayısı 1516 kişiyi bulurken, Başkan Gürlesin, ev, kahvehane, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ettiklerini belirtti.


BİR YILDA 1516 KİŞİ KATILIM SAĞLADI

2017 yılının ilk aylarından bu yana yoğun katılım olduğunu belirten Gürlesin, “68 mahallemizin tamamında yaşayan tüm vatandaşlarımızı çeşitli duyuru kanallarıyla halk günlerimize davet ediyoruz. Ulaşamadığımız hiçbir vatandaşımız kalmasın istiyoruz” dedi. Yerel yönetimlerin halkla iç içe olmasının çok önemli olduğunu, halk günü buluşmaları ile farklı mahallelerde yaşayan kişilerin sorunlarını birebir dinleyerek, hızlı çözümler ürettiklerini söyledi. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini söyleyen Başkan Gürlesin, “Şeffaf belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya geliyoruz. Mahalle buluşmalarımız ve halk günlerimiz, onların dertlerine derman olmak adına gerçekleştirdiğimiz projelerimizden birisiydi. Bir yılı aşkın süredir aralıksız devam ettirdiğimiz toplantılarla vatandaşlarımızı dinlemeye, dertlerine derman olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


VATANDAŞ HALK GÜNLERİNİN DEVAMINI BEKLİYOR

Hüseyin Gürlesin’le Halk Günü’ne katılanlar halk günlerinden memnun olduklarını ifade ederek, bu uygulamanın devam etmesini istedi. Pamukkale Belediyesi’nin mahallelerine gerçekleştirdiği hizmetlerden duydukları memnuniyetli dile getiren Cennet Bulut ve Cemal Aydın, “Daha eski yıllarda belediyedeki makam sahiplerine ulaşmanın çok zordu. Ancak şimdi halk günleri sayesinde direkt belediye başkanı ile görüşerek sorunlarına çözüm bulduklarını söyledi.