Bebek büyüdü, aynı fotoğrafta yer aldığı komşusunu öldürdü – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Bebek büyüdü, aynı fotoğrafta yer aldığı...

Bebek büyüdü, aynı fotoğrafta yer aldığı komşusunu öldürdü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Şubat 2024 Cumartesi - 10:34Güncelleme: 17 Şubat 2024 Cumartesi - 10:34
Bebek büyüdü, aynı fotoğrafta yer aldığı komşusunu öldürdü

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde kaza süsü verilen cinayetten yeni bir detay daha ortaya çıktı. Katil zanlısının bebekken, öldürdüğü Şahin Demirten ile aynı karede yer aldığı fotoğraf ortaya çıktı.

• TIKLAYIN | Kaza ihbarının altından cinayet çıktı

• TIKLAYIN | Öldürdükleri komşularının evine taziyeye gitmişler

Acıpayam ilçesine bağlı Kelekçi Mahallesi’nde tüyler ürperten cinayetten geriye 20 yıl önce iki komşuyu aynı karede buluşturan bir fotoğraf kaldı.

Fotoğrafta bir dönem iyi komşuluk ilişkileri olan iki aile fertleri yer alıyor. Fotoğrafta Şahin Demirten, eski eşi ve kızıyla, cinayetten tutuklanan C.G. de henüz 2 yaşındayken annesi ile birlikte görülüyor.

İyi komşuluğun geride kalmasına neden olan olayın ise C.G.'nin geçmişte Şahin Demirten'in yolunu keserek para istemesi olduğu öne sürülürken, yaşanan tartışmaların husumete dönüşmesiyle bozulan ilişkiler de cinayetle noktalandı.

Öldürülen Demirten’in eski eşi Zühra Erten, şüphelilere “Katiller, size yazıklar olsun. Ben size çok ekmekler yedirdim. Biz size ekmek aş verdik, siz bize bunu nasıl yaptınız. Çocuklarıma acı çektirdiniz” diyerek tepki gösterdi.

NE OLMUŞTU?

Kelekçi Mahallesi’nde 64 yaşındaki Şahin Demirten, 16 Eylül 2023’te ölü olarak bulunmuş, olay kayıtlara motosiklet kazasına bağlı ölüm olarak geçmiş, şüpheler üzerine JASAT dedektiflerinin 4 aylık çalışmada 450 kişiyi dinlemesi, alınan ifadeler, fiziki ve teknik takip sonucu olayın kaza değil cinayet olduğu ortaya çıkarılmıştı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden C.G. tutuklanırken, babası H.G., annesi M.G. ve ablası S.G., tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakılmıştı.