Denizli’nin Sultanları Kepez’i Antalya’da devirdi – D20Haber
18.05.2024, Cumartesi
17 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. Denizli’nin Sultanları Kepez’i Antalya’da devirdi

Denizli’nin Sultanları Kepez’i Antalya’da devirdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Ocak 2018 Pazartesi - 15:32Güncelleme: 15 Ocak 2018 Pazartesi - 15:32
Denizli’nin Sultanları Kepez’i Antalya’da devirdi

Denizli’nin Sultanları, hafta sonu Antalya deplasmanında Kepez Belediyespor’a konuk oldu. Baştan sona üstün oynayan Sultanlar, rakibine set şansı tanımadan salondan 3-0 galip ayrıldı.

Voleybol Bayanlar 2. Ligi’ndeki temsilcimiz Denizli Gençlik, mütevazi kadrosuyla başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Hafta sonu Kepez Belediyespor deplasmanına çıkan Sultanlar, maça etkili servisler ve file üstünlüğü ile başladı. Denizli Gençlik, ilk seti 25-18, ikinci seti de 25-21 önde tamamladı. Üçüncü sette ev sahibi Kepez’in maça tutunma gayretleriyle skor uzun süre başa baş gitti. Uzatma sürelerinde sahaya tecrübesini koyan Denizlili oyuncular 30-28 set skoru ile sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Haberin DevamıReklam




OBAN: BAŞTAN SONA ÜSTÜN OYNADIK

Denizli Gençlik Antrenörü Mehmet Oban, yaptığı değerlendirmede, karşılaşmayı baştan sona üstün götürdüklerini ve hak ettikleri bir sonuçla salondan ayrıldıklarını söyledi. Galibiyeti Denizli halkına armağan eden Oban, önümüzdeki hafta lideri ağırlayacaklarını belirterek, bu karşılaşmada taraftar desteğini yanlarında görmek istediklerini kaydetti.

Denizli Gençlik aldığı galibiyetle ligde puanını 21’e yükseltti ve 6. sıraya yerleşti.