Nefes almakta güçlük çeken hasta: COVID-19’u basite almayın! – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. KORONAVİRÜS
  6. /
  7. Nefes almakta güçlük çeken hasta: COVID-19’u...

Nefes almakta güçlük çeken hasta: COVID-19’u basite almayın!

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Kasım 2020 Cuma - 20:38Güncelleme: 13 Kasım 2020 Cuma - 20:45
Nefes almakta güçlük çeken hasta: COVID-19’u basite almayın!

Denizli’de giderek artan corona vakalarına karşı tüm uyarılar yetersiz kalırken, hastanede tedavi gören bir COVID-19 hastasının uyarısı sarsıcı oldu. Hastane odasından fotoğraf gönderen hasta, “Bu millet covidi basite alıyor. Şu an hastanedeyim, nefes almakta zorlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Coronavirüs vakaları ve ölümlerin önlenemediği Denizli’de, hastaneden gelen bir fotoğraf ve fotoğrafın sahibinin yaptığı uyarı, salgını ciddiye almayanlar, maske ve mesafe kuralına uymayanlar, hala dışarıya çıkmakta sakınca görmeyenler için en net uyarı niteliğinde.

Genel Yayın Yönetmenimiz Engin Ünal’a tedavi gördüğü Servergazi Devlet Hastanesindeki odasından fotoğraf ve mesaj gönderen Erhan Çakır, “Engin ne olursun bu millete anlatın covidi. Covid-19’u basite alıyorlar. Şu an hastahanedeyim, nefes almakta zorlanıyorum inan. Bunu millete anlatın, selamlar” ifadelerine yer verdi.

Çakır, hastanede görevli doktor, hemşire, tüm sağlık çalışanlarının hayatlarını ortaya koyarak canla başla görev yaptığını, onların hakkının ödenemeyeceğini de belirtti.