Coronavirüs bir doktoru daha yaşamdan kopardı – D20Haber
12.05.2025, Pazartesi
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. KORONAVİRÜS
  6. /
  7. Coronavirüs bir doktoru daha yaşamdan kopardı

Coronavirüs bir doktoru daha yaşamdan kopardı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Aralık 2020 Salı - 11:19Güncelleme: 22 Aralık 2020 Salı - 12:55
Coronavirüs bir doktoru daha yaşamdan kopardı

Denizli’nin Çivril ilçesinde aile hekimi olarak görev yapan Soner Oğuz, coronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

İlçenin Çıtak Mahallesi’ndeki sağlık ocağında görev yapan Aile Hekimi Dr. Soner Oğuz’un geçen hafta yapılan PCR testi pozitif çıktı.

Çivril Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Oğuz, bugün yaşamını yitirdi.

Çıtak Mahallesi Sağlık Ocağı’nda 14 yıldır görev yaptığı öğrenilen Oğuz, evli ve üç çocuk babasıydı.

SOSYAL MEDYADAN SON MESAJ

Haberin DevamıReklam




Öte yandan Oğuz’un, 17 Aralık’ta sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptığı görüldü. Oğuz paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Pazar akşamı hafif üşüme ve titreme belirtileriyle başlayan hastalığım, Salı akşamı dayanılmaz hale geldi. 3 gece sabahı sabah ettim. Çarşamba günü PCR yaptırdım akşamında COVID(+) olduğu haberi geldi. Son nefes dedikleri olsa gerek neredeyse son nefesim kalmıştı. 112 ile acile gittim. Soluk herhalde 30 dakika daha geciksem ben de sağlık şehidimi olacaktım bilmiyorum. Halen yaşıyorum. Ama bu sene  neredeyse sorduklarımın yarısından fazlası bu hastalığı geçiren sağlık çalışanları ne şartlar altında olursa olsun sağlığınız için çalışıyoruz herkes bilsin. Sizi seviyoruz ama siz de bizi sevin ve bize yardımcı olun lütfen. 2-3 gün aranızda olamayacağım biraz dinlenmek istiyorum ama en kısa sürede aranıza katılacağım. Beni arayan mesaj çeken herkese teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım. Sağlık önce sağlık lütfen dikkat edin.”