Denizli’de covid-19 vakalarında ciddi artış görüldü – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. KORONAVİRÜS
  6. /
  7. Denizli’de covid-19 vakalarında ciddi artış görüldü

Denizli’de covid-19 vakalarında ciddi artış görüldü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Aralık 2021 Salı - 18:13Güncelleme: 28 Aralık 2021 Salı - 18:15
Denizli’de covid-19 vakalarında ciddi artış görüldü

Denizli İl Sağlık Müdürü Dr Berna Öztürk, covid-19 önlemlerine yeterince uyulmaması nedeniyle yılın son haftasında vaka sayılarında ciddi artış görüldüğü uyarısında bulundu.

İl Sağlık Müdürü Dr Berna Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, düşme eğilimine giren covid-19 vakalarında son günlerde yeniden artış görüldüğünü belirterek, vatandaşlara bir kez daha maske ve mesafe kuralını anımsattı.

Yılbaşı kutlamaları nedeniyle düzenlenecek kutlamaların bulaşıyı artıracağına dikkat çeken Öztürk, paylaşımında “Geçen hafta hafif düşme eğilimi gösteren covid vaka sayımız, tedbirlere yeterince uyulmaması nedeniyle maalesef 2021 yılının son haftasına vaka sayısında ciddi bir artış ile başlamamıza sebep oldu. Hepimiz yorulmuş olabiliriz ama bu covid ile mücadelemizde zaafiyetlere sebep olmamalı. 2022 yılını eğlence mekanlarında, kalabalık ortamlarda kutlamalarla karşılamaya hazırlananları bir kez daha uyarmak istiyorum: Bu yılbaşını da çekirdek ailemizle evimizde geçirelim, tedbiri elden bırakmayalım, aşı zamanımız gelmişse hatırlatma dozumuzu mutlaka yaptıralım. Tüm bu tedbirlere uyalım ki bu yılbaşı bizim veya sevdiklerimizin son yılbaşı olmasın “ ifadelerini kullandı.