Servergazi Devlet Hastanesine hasta kabulü durduruldu – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. KORONAVİRÜS
  6. /
  7. Servergazi Devlet Hastanesine hasta kabulü durduruldu

Servergazi Devlet Hastanesine hasta kabulü durduruldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Kasım 2020 Perşembe - 12:35Güncelleme: 12 Kasım 2020 Perşembe - 12:35
Servergazi Devlet Hastanesine hasta kabulü durduruldu

Denizli’de, coronavirüs salgınının yayılmasıyla yeni önlemler alınırken, bu kapsamda Servergazi Devlet Hastanesine hasta kabulü durduruldu. Hastaneye hasta kabul edilmeyeceği, sadece heyet raporları için işlem yapılacağı, bunun dışında sağlık kurumunun “COVID” hastanesi olarak hizmet vereceği öğrenildi.

Coronavirüs vakalarının en yoğun görüldüğü Denizli’de tedavi sürecine ilişkin yeni kararlar alınarak uygulamaya konuluyor. Bunlardan birisi de Servergazi Devlet Hastanesi ile ilgili oldu. Artan vakalar nedeniyle bu sağlık kurumunun “COVID hastanesi” olarak hizmet vermesi kararı alındı.

HASTANEDE YENİ DÖNEM

Sadece COVID’li hastalara hizmet vermek üzere tahsis edilen Servergazi Devlet Hastanesinde, tüm polikliniklerde hasta kabulü durduruldu. Aynı zamanda coronavirüs tanısı pozitif çıkanlar ve yataklı tedaviye ihtiyaç duyulanlar dışında da yatış yapılmamasına karar verildi. Burada PCR testleri de yapılacak.

Servegargazi Devlet Hastanesi, ikinci bir karar alınıncaya kadar sadece sağlık raporu almak için gelenlere hizmet verecek ve sadece bunlar için poliklinik muayenesi hizmet sunulacak.

SEMT POLİKLİNİKLERİNE YÖNLENDİRME

Servergazi Devlet Hastanesinin bu şekilde hizmet vermesiyle ortaya çıkacak boşluk, Kıbrıs Şehitleri Caddesi ile Dokuzkavaklar Mahallesi’nde hizmet veren semt poliklinikleriyle giderilecek.