AK Parti’de yerel seçim sonuçları değerlendirildi – D20Haber
22.06.2024, Cumartesi
25 °C / 41 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. AK Parti’de yerel seçim sonuçları değerlendirildi

AK Parti’de yerel seçim sonuçları değerlendirildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Mayıs 2024 Çarşamba - 15:19Güncelleme: 15 Mayıs 2024 Çarşamba - 15:19
AK Parti’de yerel seçim sonuçları değerlendirildi

Yerel seçimlerden ikinci parti olarak çıkan AK Parti’de sonuçlara ilişkin değerlendirmeler sürüyor. Denizli İl başkanlığında, Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz başkanlığında yapılan toplantıda, değerlendirmelerde bulunuldu, önümüzdeki dönemde planlanan çalışmalar ele alındı.

İstişare toplantısına AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, il başkan yardımcıları ve il yöneticileri, Denizli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Osman Zolan, AK Parti ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve büyükşehir belediye meclis üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “1 Mart Yerel seçimlerinde milletimiz bir karar vermiştir. milletimizin kararı başımızın üzerindedir. Bizim rotamızı bugüne kadar milletimiz çizmiştir bundan sonrada milletimiz çizecektir. Seçim galibi yine milletimiz olmuştur. Biz milletimiz bize oy verdiğinde takdir eden bize oy vermediğinde suçu milletimizde gören bir parti olmadık, olmayacağız. 2028 ve 2029 yılında yapılacak seçimlere kadar azimle çalışacağız ve yeni zaferlere milletimizle birlikte imza atacağız” dedi.

Haberin DevamıReklam




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ise, “Dayanışmamızı güçlü tutarak, önümüzdeki süreçte eksikliklerimizi tamamlamamız lazım. Sürecin gereklerini yerine getirmek üzere doludizgin koşmak için enerjimizi de bir noktada toplamamız gerekiyor” diyerek, şunları söyledi:

“Arkadaşlar, AK Parti’nin kadroları sizsiniz. Allah’ın izniyle önümüzdeki süreç içerisinde parti teşkilatlarımız, partimizin stratejik kurulu hepsi harıl harıl çalışmaya devam edecek. Değerlendirmede bulunurken dünün şartlarına bakmak gerekiyor. Arkadaşlar 22 sene önceki Türkiye’nin nüfusu bundan tam 20 milyon azdı. AK Parti iktidara geldiğinde Türkiye’nin nüfusu 65 milyondu. 20 milyon 2 tane orta Avrupa ülkesi demek neredeyse. Yani AK Parti, 20 milyon insana TOKİ ve kentsel dönüşüm projeleriyle konut üretti.

AK Parti’nin yönettiği bu 22 yıl içerisinde Türkiye’nin büyümesini anlatmaya çalışıyorum. Yol ve ulaşım altyapısında da geliştik. Bugün 25 milyon otomobil var Türkiye’nin yollarında. Sağlık hizmetlerinde de mesafe kat ettik. Enerjide de kurulu gücümüz bugün 105 bin megavatlara çıktı. Bunu AK Parti başardı. Biz insanımızın her istediğini yerine getirme yönünde büyük bir mücadele verdik.”