Coronavirüs salgınından 1 günde 9 kişi öldü – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. KORONAVİRÜS
  6. /
  7. Coronavirüs salgınından 1 günde 9 kişi...

Coronavirüs salgınından 1 günde 9 kişi öldü

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 20 Kasım 2020 Cuma - 22:05Güncelleme: 20 Kasım 2020 Cuma - 22:14
Coronavirüs salgınından 1 günde 9 kişi öldü

Denizli’de coronavirüs salgınından can kayıpları artarak devam ediyor. İlde bugün 9 kişi coronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Coronavirüsün en çok etkilediği illerden olan Denizli’de can kayıplarının önüne geçilemiyor. En fazla can kaybının yaşandığı ilçe Buldan oldu. Pandemi nedeniyle vefat eden iş insanı Mustafa Tuncay Buldan Mezarlığı’nda, Huriye Dölen Alandız Mezarlığı’nda, Salih Bozkurt Doğan Mezarlığı’nda defnedildi.

Salgının merkezindeki ilçelerden Acıpayam’da ise 2 kişi hayatını kaybetti. Hayrettin Gölemezli ve Hacer İpin Acıpayam Mezarlığı’nda toprağ verildi.

Salgının çok sayıda ölüme neden olduğu sarayköy’de de Muhammet Arif Keskin yaşamını yitirdi. Keskin’in cenazesi Tosunlar Mezarlığı’na defnedildi.

Pamukkale’nin Korucuk Mahallesi’nde evinde coronavirüs tedavisi gören Sadık Sulu, fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Ancak çabalar hayatta tutmaya yetmedi.

Merkezefendi ilçesinde coronavirüse yakalanan Mehmet Emin Çakan da coronavirüsün kurbanlarından oldu.

Coronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren Eczacı Hasan Özışık da gözyaşları arasında Asri Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlandı.