Doğanlı ailesinin yanan evi Pamukkale Belediyesi’nce restore edildi – D20Haber
26.06.2025, Perşembe
25 °C / 40 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Doğanlı ailesinin yanan evi Pamukkale Belediyesi’nce...

Doğanlı ailesinin yanan evi Pamukkale Belediyesi’nce restore edildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Kasım 2020 Cuma - 12:18Güncelleme: 27 Kasım 2020 Cuma - 12:18
Doğanlı ailesinin yanan evi Pamukkale Belediyesi’nce restore edildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, 3 Ekim’de çıkan yangında zarar gören ev, Pamukkale Belediyesi’nce restore edilerek aileye teslim edildi.

İlçenin Karakova Mahallesi’nde 3 Ekim Cumartesi günü elektrik kontağından çıkan yangın sonucu Doğanlı ailesine ait ev ağır hasar görmüştü. Yangının ardından Doğanlı ailesini ziyaret eden Pamukkalae Belediye Başkanı Avni Örki, gerekenin yapılacağının sözünü belirtmişti. Unun üzerine harekete geçen Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, evin sıvası, boyası, tavanı, çatısı, elektrik ve su tesisatı, mutfağı ve çevre düzenlemesini yaparak Doğanlı ailesine teslim etti.

YENİ EVLERİNE KAVUŞTULAR

Çıkan yangın sonrası evlerinin kullanılamaz hale geldiğini kaydeden Mustafa Doğanlı, “Bu zor günümüzde Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki yardımımıza koştu. Belediyemiz yeni bir ev için gereken ne varsa hepsini yaptı. Şimdi yeni evimize kavuştuk. Belediye olmasa yanan evimizi yapamazdık. Bize destek olduğu için Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki başta olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi. Melek Doğanlı ise “Evimiz yandığı zaman Pamukkale Belediyesi’ne başvuru yaptık daha sonra ekipler gelip inceleme yaptı ve sonrasında evimiz yenilendi. Yeni evimize kavuştuğumuz için mutluyuz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Haberin DevamıReklam




“VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Doğanlı ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Yangın sonrası evleri tamamen kullanılamaz hale gelen Doğanlı ailesinin evlerini belediyemiz imkanlarınca baştan aşağı restore ettik. Evlerini yenilemeye imkânı olmayan ailenin yaralarını sarmak için harekete geçip, yangında oluşan tüm hasarın izlerini sildik. Pamukkale’nin mutlu insanların yaşadığı bir ilçe olması için gereken ne varsa yapmaya devam ediyoruz. Doğanlı ailesinin yeni evlerinde sağlıkla mutlulukla yaşamasını temenni ediyorum” dedi.