Tan Gençlik ve Spor Kulübü, masa tenisinde 1.lig yolunda – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. Tan Gençlik ve Spor Kulübü, masa...

Tan Gençlik ve Spor Kulübü, masa tenisinde 1.lig yolunda

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Şubat 2020 Pazartesi - 16:09Güncelleme: 17 Şubat 2020 Pazartesi - 16:10
Tan Gençlik ve Spor Kulübü, masa tenisinde 1.lig yolunda

Denizli ekibi Tan Gençlik ve Spor Kulübü, masa tenisinde aldığı başarılı sonuçlarla 1.lig hedefine doğru ilerliyor. Denizli temsilcisi, oynadığı 7 müsabakanın 6’sını galibiyetle kapattı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2.Ligi’nde Denizli’yi temsil eden Tan Gençlik ve Spor Kulübü, hafta sonu İzmir’de oynadığı 7 maçın 6’sını kazanarak 1. lige çıkma yolunda önemli bir adım attı. Tan Gençlik ve Spor Kulübü, Fenerbahçe, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Şahin Bey Belediyesi, Malatya Büyükşehir Belediyesi gibi güçlü takımları yenmeyi başardı.

Tan Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Takımı, toplam 16 takımın mücadele ettiği Türkiye Masa Tenisi 2. Ligi’nde önce play-off’ a, ardından da 1. Lige yükselme hedefini gerçekleştirmek istiyor. Kulüp başkanı Tevfik Tan, 10-12 Nisan tarihleri arasında Tokat’ta yapılacak Türkiye 2. Lig play-off müsabakalarını başarıyla geçmeyi hedeflediklerini belirterek, öncelikli hedeflerinin masa tenisi sporunun yaygınlaşmasına katkıda bulunmak olduğunu, bu amaç doğrultusunda her yıl yüzlerce sporcuyu masa tenisi sporuyla tanıştırdıklarını söyledi. Takımın alt yapıdan yetiştirilen kendi sporcularından oluştuğunu kaydeden Tan,  Denizli’yi temsil etmenin haklı gururunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.