Ekpen çalışanları fikirlerini projeye dönüştürüyor – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Ekpen çalışanları fikirlerini projeye dönüştürüyor

Ekpen çalışanları fikirlerini projeye dönüştürüyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Ağustos 2019 Cuma - 16:16Güncelleme: 9 Ağustos 2019 Cuma - 16:16
Ekpen çalışanları fikirlerini projeye dönüştürüyor

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde yerleşik Ekpen Tekstil, sadece üretim ve istihdamıyla değil, aynı zaman personele yönelik faaliyetleriyle de dikkatleri çekmeyi sürdürüyor. Her alanda kendini sürekli değiştiren, iyileştiren ve dönüştüren Ekpen Tekstil’de, bu kez “Sürekli İyileştirme Günleri” düzenlendi.

Ekpen Tekstil’de bilgilendirme toplantısıyla açılan “Sürekli İyileştirme Günleri”nde, şeffaf ve katılımcı iletişim mekanizmalarını kullanan çalışanlar, fikirlerini projelendirerek, jüriye sundu. Çalışan temsilcileri ve yöneticilerden oluşan jüri tarafından değerlendirilen projeler uygulamaya konuldu. En etkili sonuçları olan projeler derecelendirildi.

Uygulamaya konulan altı proje Ekpen Tekstil 1. Sürekli İyileştirme Günleri’nde tüm çalışanlarla paylaşıldı. “Kumaş Tasarrufu”, “Numunelerin Düzenlenmesi” ve “Kâğıt Tasarrufu” projeleri ilk üçe girdi. Proje sahipleri Hakan Bozdemir, Selçuk Sönmez, Münevver Araç, Mehtap Onmaz, Hatice Türköz ve Vildan Güner’e ödülleri, Ekpen Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yavuzçehre tarafından verildi. Tüm katılımcılara da günün anısına özel olarak tasarlanmış t-shirtler hediye edildi.

İlk üçe giren proje sahipleri, duygularını “Hiçbir zaman var olanla yetinmeyen bir anlayış ile yönetilen şirketimizde sürekli iyileştirme projeleri ortaya koymak oldukça değerli bir deneyim. Ekip ruhu ile ortaya koyduğumuz projelerle şirketimizin üretim sürecinin gelişmesine katkıda bulunmak bizim için çok büyük bir mutluluk” sözleriyle dile getirdi.