TÜRKONFED yönetimine Denizli’den 2 isim girdi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. TÜRKONFED yönetimine Denizli’den 2 isim girdi

TÜRKONFED yönetimine Denizli’den 2 isim girdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Haziran 2021 Cuma - 22:08Güncelleme: 25 Haziran 2021 Cuma - 22:21
TÜRKONFED yönetimine Denizli’den 2 isim girdi

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu’na Denizli’de 2 isim girerken, 1 isim yüksek istişare munuyana seçildi.

Çatısı altında 26 bölgesel, 4 sektörel olmak üzere 30 federasyon ve 274 dernek bulunan TÜRKONFED’in olağan genel kurulu yapıldı. İstanbul’daki genel kurula Denizli’den GESİFED Başkanı Oktay Mersin, DEGİAD Başkanı Hakan Urhan , DEGİAD Başkan Yardımcısı Emel Demir, genel sekreteri Mehmet Çakmak ve yönetim kurulu üyesi Cahide Fenli Akman, GESİFED Yönetim Kurulu üyeleri BESİAD Başkanı Engin Ali Kaplan ve SÖGİAD eski Başkanı Bilal Ülker katıldı.

Genel kurulda, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanlığına Orhan Turan seçilirken, Denizli’den GESİFED Başkanı Oktay Mersin ve DEGİAD Başkanı Hakan Urhan ise TÜRKONFED yönetimine giren isimler oldu.

GESİFED geçmiş dönem başkanı Gültekin Salgar da TÜRKONFED Yüksek İstişare Kurulu Üyeliğine seçildi.

MERSİN: MUTLUYUZ, GURURLUYUZ

GESİFED Başkanı Oktay Mersin, genel kurulla ilgili açıklamasında,“Denizli, Aydın ve Muğla’daki iş dünyası derneklerinin çatı kurumu olan GESİFED olarak, genel kurulda bölgemizi en iyi şekilde temsil ettik. Daha önce yönetim kurulunda bir iş insanı ile temsil edilen GESİFED, yeni TÜRKONFED yönetiminde iki iş insanı ile temsil ediliyor. Ayrıca İstişare Kurulu’nda da bir üyemiz ile varız. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sonuç GESİFED’in ne kadar önemli bir federasyon olduğunun göstergesi. Yeni dönem yapılacak çalışmalarda GESİFED daha da aktif olacak” dedi.