Prof Dr Ardıç, Denizli Tabip Odası Başkanlığına yeniden aday – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. Prof Dr Ardıç, Denizli Tabip Odası...

Prof Dr Ardıç, Denizli Tabip Odası Başkanlığına yeniden aday

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Nisan 2024 Pazartesi - 10:34Güncelleme: 22 Nisan 2024 Pazartesi - 10:35
Prof Dr Ardıç, Denizli Tabip Odası Başkanlığına yeniden aday

Denizli Tabip Odası Başkanı Prof Dr Fazıl Necdet Ardıç, 28 Nisan’da yapılacak genel kurulda aynı görev için adaylığını açıkladı. Ardıç’ın Çağdaş Hekimler Grubu listesinde yer alan isimler de kamuoyuyla paylaşıldı.

Denizli Tabip Odasının Olağan Genel Kurulu 28 Nisan Pazar Günü yapılacak. Halen odanın başkanlığını yapan Prof Dr Fazıl Necdet Ardıç, Çağdaş Hekimler Grubu olarak yönetime talip olduklarını bildirdi. Yapılan yazılı açıklamada da şöyle denildi:

"Toplumun her kesimiyle iyi günde, kötü günde beraberiz. Ne yazık ki mesleğimize verdiğimiz önemin küçümsendiği, yarattığımız insani değerin ucuza satılan meta haline getirilmeye çalışıldığı zor bir dönemden geçiyoruz. Özlük haklarımız kötüye gidiyor, çalıştığımız ortamların yapısı giderek bozuluyor, sorunlarımız derinleşiyor.

Yaşadığımız sorunların kolay çözümü yok. Çoğunluğu merkezi iktidarın düşünce yapısından kaynaklanıyor. Bunu değiştirmek uzun soluklu dirençli bir çalışma gerektiriyor. Birlikte sahalara güçlü bir şekilde indiğimizde neleri değiştirebileceğimizi 2022 yılında gösterdik. Ne yazık ki baskılar, maddi kazancın yeterli görülmesi gibi etkenler merkez TBB'nin yaptığı hatalarla birleşince eylem gücümüz ve kamuoyunda etkinliğimiz tekrar azaldı.

Biz, 2022-2024 dönemi görev süremiz boyunca tek kılavuzumuzun Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi mirası akıl ve bilim oldu. Hem odamızın hem üyelerimizin haklarını korumaya çalıştık.

Çağdaş Hekimler Grubu olarak bütün meslektaşlarımızla iletişim kuran, her farklı çalışma ortamını temsil eden, Denizli halkının, yöneticilerinin dikkate alacağı güçlü bir ekip oluşturduk."

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Prof Dr Fazıl Necdet Ardıç başkanlığındaki Denizli Çağdaş Hekimler Grubunun Denizli Tabip Odası Yönetim Kurulu Listesi'nde Dr Belkıs Sınık, Dr Türkay Selcen Aydemir, Dr Simay Kaya, Dr İsmail Sayar, Dr Bahri Kasal ve Dr lale Özdel yer alıyor.