KADEM Denizli Temsilciliği’nde görev değişimi – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. KADEM Denizli Temsilciliği’nde görev değişimi

KADEM Denizli Temsilciliği’nde görev değişimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Kasım 2018 Pazar - 13:29Güncelleme: 4 Kasım 2018 Pazar - 13:29
KADEM Denizli Temsilciliği’nde görev değişimi

Kadın ve Demokrasi Derneği’nin (KADEM) Denizli Temsilciliği’nde nöbet değişimi. Mart-2015’ten bu yana temsilcilik görevini yürüten Hilal Can, görevini Aysel Harktı’ya devretti.

Hilal Can, görev değişimi dolayısyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, üyelere çalışmalara katılmalarından dolayı teşekkür etti. Teömsicilik görevinden ayrılsa da çalışmalarda etkin şekilde yer alacağını söyleyen Can, sözlerine şunları ilave etti:

“Bunun en güzel ispatı geçtiğimiz günlerde KADEM Denizli Temsilciliği Yürütme Kurulu kanalıyla Genel Merkeze onay için gönderilen proje önerim ve önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek ‘Mühendislik Perspektifinde Eşitlik mi Adalet mi’ başlıklı sunumum olacak. Üçbuçuk yılı aşkın sürede en gurur duyduğum faaliyetimiz, göreve gelmemin 6. ayında KADEM’in resmi olarak ilk açılışı yapılan yurdudur. 120 kişilik tam dolu yurdumuza yedek başvurular ile gösterilen teveccüh ve güvenleri için ailelere, bu güveni tesis eden yurt personelimiz ve temsilciliğimizdeki gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Biz gideceğiz ancak bu tip eserler her daim yaşayacak.”