Eğitim-İş Denizli Şubesinden dev Andımız afişi – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. Eğitim-İş Denizli Şubesinden dev Andımız afişi

Eğitim-İş Denizli Şubesinden dev Andımız afişi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Nisan 2021 Cuma - 15:09Güncelleme: 9 Nisan 2021 Cuma - 15:26
Eğitim-İş Denizli Şubesinden dev Andımız afişi

Eğitim-İş Denizli Şubesi tarafından valilik karşısındaki bir işhanına dev Andımız afişi asıldı. Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan, afişle ilgili “Andımız olsun, ahdımız olsun ki, Başöğretmenimizin açtığı yolda, gösterdiği hedefe, hiç durmadan yürüyeceğiz” açıklamasını yaptı.

Eğitim-İş Denizli Şubesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki Konak İşhanı’na 60 metrekarelik Andımız afişi astı. "Andımız yolumuzdur" başlıklı afişte, "Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime and içerim. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene" sözleri yer alıyor. 

Dev afişe asmalarının ardından açıklamada bulunan Eğitim-İş Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan, “Andımız'ı Türk olmaktan, çalışkan ve doğru olmaktan imtina eden; göz bebeğimiz ve milletçe en büyük kazanımımız olan Cumhuriyet'ten, kurucularından, değerlerinden rahatsızlık duyan; padişahlığa hasretlik çektiği için millet olmanın altını çizen her değere düşmanca bakan zihniyete karşı savunmaya devam edeceğiz! Öğretecek, okutacak, anlatacağız! Andımız olsun, ahdımız olsun ki Başöğretmenimizin açtığı yolda, gösterdiği hedefe, hiç durmadan yürüyeceğiz! Sendika kararımızla Andımızı okullarımızda okutmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.