Denizlim Derneği’nde nöbet değişimi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. Denizlim Derneği’nde nöbet değişimi

Denizlim Derneği’nde nöbet değişimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Kasım 2018 Cumartesi - 14:38Güncelleme: 17 Kasım 2018 Cumartesi - 14:38
Denizlim Derneği’nde nöbet değişimi

Ankara’da 2009 yılından bu yana faaliyet gösteren Denizlim Derneği’nde nöbet değişimi yaşandı. Kuruluşundan bu yana Denizlim Derneği’nde başkanlık görevini yürüten Hasan Oymak, görevini Mustafa Keysan’a devretti.

Yerel seçimlerde Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı olan Hasan Oymak, başkanlık görevini bıraktı. Derneğin yeni başkanı Mustafa Keysan oldu. Görevi devralan Keysan, “Bugün belirlediğimiz 16 kişilik yönetim ekibimiz ile tecrübe ve dinamizmi harmanlamaya çalıştık. Sizlerin desteği ile bugüne kadar yaptığımız başarılı etkinlikler gibi daha birçok yeni etkinliklere imza atacağımıza inancımız tamdır. Gecesine gündüzünü katarak derneğimiz için koşturan, abimiz ve Başkanımız Sayın Hasan Oymak’a, derneğimiz için çok fazla emeği ve katkısı olan yönetim kurulu üyelerimiz Sayın Pervin Oymak’a, etkinliklerimizde hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Belediye Başkanlarımıza ve bürokratlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

“EN FAZLA FAALİYET YAPAN ŞEHİR DERNEĞİ OLDUK”

Başkanlığı bırakan Oymak da “Ankara’daki bir avuç arkadaşımızla çıktığımız yoldan, Almanya’da hemşerilerimizle buluşup TRT canlı yayınında tüm Avrupa ile paylaşmaya varan bir süreç yaşadık 9 yılda. Güzel şehrimizin iş adamlarıyla, bürokratlarıyla, STK başkanlarıyla, basınıyla, öğrencileriyle, belediye başkanlarıyla, valisiyle, milletvekilleriyle, bakanlarıyla Denizlim sevdası ve büyük bir samimiyetle kenetlendiklerine şahit olmanın gururunu yaşadık. Hepsine minnettarız” açıklamasını yaptı.

YENİ YÖNETİM KURULU

Mustafa Keysan başkanlığında Denizlim Derneği’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Semra Korkmaz, Gürhan Erdoğan, Mustafa Altaş, Enes Aydın, Eray Özcan, Bilgehan R. Caner, M. Yasin Özer, Lütfi Maraş, İsmail Yavaş, Mehmet Ener, Ayşe Karakaya Orhan, Hasan Altındal, Hüseyin Ünlü, Halil İbrahim Bayer ve Derviş Can Deda.