Denizlim Derneği, başkentteki Denizlili bürokratları bir araya getirdi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. Denizlim Derneği, başkentteki Denizlili bürokratları bir...

Denizlim Derneği, başkentteki Denizlili bürokratları bir araya getirdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Kasım 2021 Cumartesi - 13:18Güncelleme: 27 Kasım 2021 Cumartesi - 13:25
Denizlim Derneği, başkentteki Denizlili bürokratları bir araya getirdi

Denizlim Derneği, Ankara’da görev yapan Denizlili üst düzey bürokratları bir araya getirdi. PTT Genel Müdürü Hakan Gülten’in ev sahipliğinde yapılan etkinliğin, bundan sonra da devam ettirileceği belirtildi.

Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Ankara’da Denizlilileri buluşturmaya devam ediyor. Denizlim Derneği öncülüğünde, PTT Ahlatlıbel Sosyal Tesislerinde gerçekleşen ve PTT Genel Müdürü Hakan Gülten’in ev sahipliği yaptığı organizasyona AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Ankara’daki Denizlili üst düzey bürokratlar, yargı mensupları ve akademisyenler katıldı.

“DOST MECLİSLERİ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Denizlim Derneği Başkanı Mustafa Keysan, başkent buluşmasında yaptığı konuşmada “Yaşanan pandemi sebebi ile yüz yüze etkinliklerimize bir süre ara vermiştik. Aşılama ve normalleşme ile birlikte planladığımız birçok etkinliği hayata geçirmeye başladık. Bugün şimdiye kadar yaptığımız etkinliklerden farklı olarak dar kapsamlı, kaynaşmayı ön planda tutan, resmi bir düzen ve programdan ziyade bir dost meclisi olarak organize ettik. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek maksadı ile bu tür organizasyonlarımızı düzenli aralıklarla devam ettirerek, Ankara’da Denizlilileri buluşturmaya, hemşehrilerimiz arasında gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz” dedi.