İş insanı Kabalay, Türkiye Beyazay Derneği Bölge Başkanı oldu – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. İş insanı Kabalay, Türkiye Beyazay Derneği...

İş insanı Kabalay, Türkiye Beyazay Derneği Bölge Başkanı oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Mart 2022 Perşembe - 09:04Güncelleme: 3 Mart 2022 Perşembe - 15:05
İş insanı Kabalay, Türkiye Beyazay Derneği Bölge Başkanı oldu

İş insanı Osman Kabalay, Türkiye Beyazay Derneği Bölge Başkanlığına getirildi.

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, Sakarya’da düzenlenen toplantıda, iş insanı Osman Kabalay’ın Aydın, Balıkesir, Burhaniye (Balıkesir), Denizli, İzmir, Kütahya ve Tavşanlı’dan sorumlu bölge başkanlığına atandığını açıkladı.

Ayva “Beyazay olarak bundan sonra Bölge Başkanımız olarak Osman Kabalay ile birlikte çalışmaya karar verdik. Hep birlikte el ele vererek çalışacağız. Bölge Başkanımız sizlere her konuda destek vermeye başlayacak. Sizin sorunlarınızı aktaracak. Belediye Başkanlarımız ve Milletvekillerimiz arasında köprü olacak ve iletişimi sağlamamıza yardımcı olacak. Güzel projeler hepimize hayırlı olsun” dedi.

Kabalay ise, “Türkiye’de bir çok alanda projeler üreten, insanlarımıza yardımcı olmak ve sorunlarına çözüm üretmede büyük hizmetleri olan Beyazay Derneği’nde Bölge Başkanı olarak görevlendirilmem bana büyük bir sorumluluk yüklemektedir. O nedenle Beyazay’ ın bir neferi olarak tüm ekip arkadaşlarım ile birileri için yorulmadan, durmadan bana yüklenen sorumluluğun bilinciyle çalışacağım” diye konuştu.