Özdemir, Türk Eczacılar Birliği Yönetim Kuruluna seçildi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. Özdemir, Türk Eczacılar Birliği Yönetim Kuruluna...

Özdemir, Türk Eczacılar Birliği Yönetim Kuruluna seçildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Kasım 2021 Pazar - 21:59Güncelleme: 14 Kasım 2021 Pazar - 22:01
Özdemir, Türk Eczacılar Birliği Yönetim Kuruluna seçildi

Denizli Eczacı Odası Başkanlığı görevini Hasan Hazer’e devreden Osman Özdemir, bugün tamamlanan Türk Eczacıları Genel Kurulunda, genel merkez yönetim kuruluna seçildi.

Türk Eczacıları Birliği 43. Olağan Genel Kurulu, Ankara’da yapıldı. Genel kurulda Arman Üney’in başkanlığındaki “Güç Birlikte” listesi yönetime seçildi. Denizli Eczacı Odası Başkanlığı görevini kısa bir süre önce bırakan Osman Özdemir de Türk Eczacılar Birliği Yönetim Kuruluna seçildi.

Türk Eczacıları Birliğinin bugün tamamlanan genel kurulunda göreve gelen Güç Birlikte listesi Arman Üney, Osman Özdemir, İhsan Orkun Yılmaz, Saygın Garğın, Tahir Özelçi, Birgül Nasırlıoğlu Kara, Mehmet Emin Beyaz, Cenk Kes, Uğur Elik, Ali Erdem ve Fehmi Onur Özgüven’den oluştu.

ÖZDEMİR’DEN AÇIKLAMA

Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından açıklama yapan Özdemir, “Bugün tamamlanan Türk Eczacıları Birliği 43. Dönem Olağan Büyük Kongresinde Ecz. Arman Üney liderliğindeki benimde içinde bulunduğum Güç Birlikte ekibimiz kazanmıştır. Seçime giren tüm gruplardaki arkadaşları bu güzel seçim sürecine emek verdikleri için ayrıca tebrik ediyorum. Bizlere bu zor dönemde bu görevi vererek teveccüh gösteren Güç Birlikte ekibimize, Denizli Eczacı Odası ekibime, destek veren eczacı dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Camiamızın tüm fertleriyle ve mesleğimizin paydaşları ile sorunlarımızın tespit ve çözümlerini birlikte başaracağımıza inanıyorum. Mesleğimiz için hepimiz için hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.