Denizli Tabip Odası: Terörü destekleyenleri şiddetle kınıyoruz – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
9 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. Denizli Tabip Odası: Terörü destekleyenleri şiddetle...

Denizli Tabip Odası: Terörü destekleyenleri şiddetle kınıyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Kasım 2022 Cuma - 17:31Güncelleme: 18 Kasım 2022 Cuma - 17:31
Denizli Tabip Odası: Terörü destekleyenleri şiddetle kınıyoruz

Denizli Tabip Odasından yapılan açıklamada, “Terörü uygulayan, öven, destekleyen her kişiyi, her kurumu ve her ülkeyi şiddetle kınıyoruz” denildi.

Denizli Tabip Odasının yazılı açıklamasında, İstanbul-Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım'da 6 kişinin öldüğü, 81 kişinin de yaralandığı saldırı kınandı. Açıklama şöyle:

“Taksim’de yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Yaralı vatandaşlarımızın en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını umuyoruz. Ülkemiz terörün yarattığı maddi ve manevi zorlukları güçlü şekilde yaşamaktadır. İnsanın yaşam hakkına yönelik ismi ister PKK, ister İŞİD, ister DHKP-C, ister Hizbullah, ister FETÖ ne olursa olsun terörü uygulayan, öven, destekleyen her kişiyi, her kurumu ve her ülkeyi şiddetle kınıyoruz. Terörü kullanarak ülkemizin geleceğini etkilemeyi amaçlayanlar hiçbir zaman başarılı olamayacaklar. Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, özgürlük ve adalet temelinde ülkemizin birliğine sahip çıkarak, teröre karşı ulusça güçlü bir direnç göstereceğimize inancımız tamdır.”