İl Emniyet Müdürü Demir, Alperen Ocakları’nı ziyaret etti – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. İl Emniyet Müdürü Demir, Alperen Ocakları’nı...

İl Emniyet Müdürü Demir, Alperen Ocakları’nı ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Ocak 2019 Perşembe - 10:42Güncelleme: 17 Ocak 2019 Perşembe - 10:45
İl Emniyet Müdürü Demir, Alperen Ocakları’nı ziyaret etti

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Alperen Ocakları’nda “Çarşamba Sobetleri”ne konuk oldu.

Denizli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanlığı’nın 26 yıldır devam eden “Çarşamba Sohbetleri”nin bu haftaki konuğu İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir oldu.

Demir, burada yaptığı konuşmada, başarının temelinin çalışmak ve gayret göstermek olduğunu belirtti. Denizli’nin huzurlu bir kent olduğunu ifade eden Demir, “Denizli’de gün geçtikçe hırsızlık ve adli vakalar azalmaya başladı. Bu Denizli için çok sevindirici bir durum. Aynı şekilde iletişim düzeyi güçlenmeye başladı. Denizli, gelişen bir kent. Geçmişte yurt dışına gittiğimizde orada ki kafeleri görünce hayrete düşerdik. Şimdi Denizli’de bu kafelerden daha üst düzey kafelerimizin olması bizleri de sevindiriyor ” dedi.

Haberin DevamıReklam




Çarşamba Sohbetine katılımından dolayı Demir’e teşekkür eden Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı Mustafa Ali Oytun ise, “Biz Alperenler olarak her zaman vatanımızın bekçisi askerimizin, polisimizin yanındayız. Her zaman vatan ve bayrak aşkıyla görevini ifa eden polislerimize saygı duyuyoruz. Var olsun kahraman Türk Polisi” diye konuştu.

Sohbetin ardından Denizli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı Mustafa Ali Oytun, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e plaket taktim etti