Denizli Barosu Başkanlığına İlhan yeniden seçildi – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. Denizli Barosu Başkanlığına İlhan yeniden seçildi

Denizli Barosu Başkanlığına İlhan yeniden seçildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ekim 2018 Pazar - 19:04Güncelleme: 15 Ekim 2018 Pazartesi - 00:12
Denizli Barosu Başkanlığına İlhan yeniden seçildi

Denizli Barosu’nun 46. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa yeniden Müjdat İlhan seçildi. Yönetim kurulu için ise oy sayımı devam ediyor.

Denizli Barosu’nun 46. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Baro binasındaki seçimli genel kurula katılım yağun oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da genel kurula katılarak, meslektaşlarıyla bir araya geldi.

Genel kurulda başkanlık için mevcut başkan Müjdat İlhan ile daha önce bu görevi 9 yıl yapan Adil Demir yarıştı. Saat 17.00’de oy verme işleminin tamamlanmasından sonra sandıklar açıldı ve 81 oy farkla Müjdat İlhan yeniden Denizli Barosu Başkanlığına seçildi. İlhan’ın 526 oy aldığı genel kurulda, Adil Demir’e 445 oy çıktı.

Baro yönetim kurulu ise henüz belli olmadı. Çarşaf liste uygulaması nedeniyle oy sayımı devam ediyor.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkanlık seçimi sonuçlarının açıklanmasından sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan İlhan, “Denizli Barosu Başkanlığına yeniden seçilmem nedeniyle seçime katılan, destek veren tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Meslektaşlarımızı hiçbir zaman genç, kıdemli olarak ya da siyasi tercihlerine göre ayırmadık. O yüzden de tüm meslektaşlarımızı aynı şekilde kucakladık. Bunun sonucu olarak da kendine vasıflar yaratanlara değil, mesleğini düşünen bizlere gösterilen teveccühe şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.