Ankara’daki Denizlim Derneği Başkanlığına Keysan yeniden seçildi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. Ankara’daki Denizlim Derneği Başkanlığına Keysan yeniden...

Ankara’daki Denizlim Derneği Başkanlığına Keysan yeniden seçildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Temmuz 2021 Pazar - 18:53Güncelleme: 4 Temmuz 2021 Pazar - 19:00
Ankara’daki Denizlim Derneği Başkanlığına Keysan yeniden seçildi

Ankara’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu Denizlim Derneğinin Başkanlığına Mustafa Keysan yeniden seçildi.

Ankara’da Denizlililerin bir araya geldiği Denizlim Derneği uzun süren pandemi yasaklarının ardından olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Çok sayıda Dernek üyesinin katılımı ile yapılan genel kurula tek aday olarak giren Mustafa Keysan, bu göreve yeniden seçildi.

Mustafa Keysan başkanlığındaki Denizlim Derneğinin Yönetim Kurulunda Gürhan Erdoğan, Enes Aydın, M. Yasin Özer, Damla Arda, Eray Özcan, Semra Çizmeci, Çağlar Yıldırım, Cavidan Güzel ve Tuncer Akın görev aldı.

Denetleme kurulu da Mehmet Ener, Hasan Altındal, Volkan Tekin, Hüseyin Ünlü, Lütfi Maraş, İsmail Yavaş’dan oluştu.

Genel kurulda yeniden başkan seçilen Keysan, konuşmasında ortak payda vurgusu yaparak, “Olağan genel kurulunuzda üyelerimizin yoğun ilgisi ile gerçekleştirdik. Teveccühleriyle bizi yeniden göreve seçen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Denizlim olarak Denizlili ve Denizli’yi seven herkesi ortak bir paydada buluşturmayı amaçladık. Gençlik odaklı, birlik, beraberlik ve kardeşlik düsturunu şiar edindik. 10 yılda çok güzel işlere imza attık, daha da güzellerini yapmak için var gücümüzle çalışacağız.
Başta kurucular kurulumuz olmak üzere, kurulduğumuz günden bu yana yönetimlerimizde ve diğer organlarımızda görev alan tüm hemşehrilerimize, desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen bakanlarımıza, milletvekillerimize, büyükşehir belediye başkanımıza, belediye başkanlarımıza ve bürokratlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.