AFAD’dan o kahraman benim kampanyası – D20Haber
12.05.2024, Pazar
11 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. AFAD’dan o kahraman benim kampanyası

AFAD’dan o kahraman benim kampanyası

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Temmuz 2017 Salı - 11:52Güncelleme: 18 Temmuz 2017 Salı - 11:52
AFAD’dan o kahraman benim kampanyası

AFAD tarafından, sivil savunma hizmetleri için gönüllüler desteği sağlamak üzere “O Kahraman Benim” sloganıyla bir kampanya başlatıldı. AFAD gönüllüsü olmak isteyenler internet üzerinden kayıt yaptırabilecek.

Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü Ali Etiz, konuyla ilgili açıklamasında, AFAD’ın ülkemizde afet ve acil durumlar ile sivil savunma hizmetlerine halkın gönüllü olarak doğrudan katılmasını sağlamak amacıyla “O Kahraman Benim” kampanyası başlattığını bildirdi.

Bu kampanya ile Denizli’de AFAD gönüllüsü olma isteği uyandırmayı hedeflediklerini kaydeden Etiz, “Amacımız afet ve acil durumlar ile sivil savunma hizmetlerinin yürütülmesi için, özel ve tüzel kişiliğe sahip kurum ve kuruluşlar ile gerçek kişilerin devletin resmi güçleri yanında bu hizmetlere gönüllü olarak katılımların sağlanmasını teşvik etmektir” dedi.

Etiz, bu amaçla 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda 15-16 Temmuz’da AFAD gönüllüsü kayıtları yaptıklarını, ayrıca AFAD gönüllüsü olmak isteyenlerin “hemşehrilerimizwww.afad.gov.tr” adresinden kayıt yaptırabileceğini ifade etti.