Patlamada ağır yaralandı, 11 gün sonra hastanede öldü – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Patlamada ağır yaralandı, 11 gün sonra...

Patlamada ağır yaralandı, 11 gün sonra hastanede öldü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Mayıs 2023 Perşembe - 14:13Güncelleme: 25 Mayıs 2023 Perşembe - 14:13
Patlamada ağır yaralandı, 11 gün sonra hastanede öldü

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, bir apartmanda meydana gelen patlamada ağır yaralanan 22 yaşındaki Servet Sezer, tedavi gördüğü hastanede olaydan 11 gün sonra hayatını kaybetti.

• TIKLAYIN | Sabaha karşı bir binada patlama meydana geldi

• TIKLAYIN | Patlamanın görüntüleri güvenlik kamerasında

İlçenin Topraklık Mahallesi’nde 14 Mayıs’ta sabaha karşı saat 04.00 sıralarında meydana gelen olayda, kepçe operatörü Servet Sezer elindeki sigarayla apartmandan içeri girmiş ve kısa süre sonra patlama sesi duyulmuştu. Patlamanın etkisiyle camlar paramparça olurken, Sezer de yaralanmıştı.

Denizli’de yapılan ilk müdahalenin ardından İzmir’deki bir hastaneye sevki yapılan Sezer, tedavi altına alındı. Vücudunda ikinci derece yanıklar oluşan Sezer’den 11 gün sonra üzücü haber geldi. Cenazesi yakınları tarafından teslim alınan Servet Sezer, Aydın’ın Buharkent ilçesine bağlık Feslek Mahallesi’nde toprağa verildi.

Apartmandaki bazı daireler ile iş yerinin camlarının kırıldığı, bir galeriye ait otomobil hasar gördüğü patlamanın gaz sıkışması nedeniyle meydana geldiği bildirilirken, binanın bodrumumda yapılan araştırmada kaçak define kazısı yapmakta kullanılan malzeme ve materyaller ele geçirilmişti.

DENİZLİ (İHA)