Sabaha karşı bir binada patlama meydana geldi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Sabaha karşı bir binada patlama meydana...

Sabaha karşı bir binada patlama meydana geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Mayıs 2023 Pazar - 08:25Güncelleme: 14 Mayıs 2023 Pazar - 11:27
Sabaha karşı bir binada patlama meydana geldi

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki bir binada bu sabaha karşı patlama meydana geldi. Çevrede korku ve panik yaratan, binalarda hasara yol açan patlamayla ilgili Denizli Valiliğinin açıklamasında, bir kişinin yaralandığı bildirildi.

• TIKLAYIN | Patlamanın görüntüleri güvenlik kamerasında

Patlama, bugün sabaha karşı saat 04.00 sıralarında ilçenin Topraklık Mahallesi’nde meydana geldi. Patlamanın S.S.’nin oturduğu binaya yaktığı sigarayla giriş yaptığı sırada yaşandığı öğrenildi.

Çevrede korku ve panik yaratan olayla ilgili Denizli Valiliğinden yazılı açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:

“14.05.2023 Pazar günü saat 04.00 sıralarında ilimiz Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi'nde meydana gelen patlama ile ilgili olarak bölgeye derhal güvenlik görevlileri ve uzman ekipler sevkedilmiş, gerekli tedbirler alınmış ve yapılan ilk inceleme neticesinde kepçe operatörü olarak çalışan kazı/hafriyat işleriyle uğraşan ve aynı binada ikamet eden S.S.(22) isimli şahsın yanar vaziyetteki sigara ile binaya girdiği esnada patlamanın meydana geldiği anlaşılmıştır.

Binanın bodrumumda yapılan araştırmada, kaçak define kazısı yapmakta kullanılan malzeme ve materyaller ele geçirilmiştir.

Meydana gelen olayda S.S. isimli şahıs yaralanmış, çevrede maddi hasar meydana gelmiş, herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır.

Patlamanın kaynağı ile ilgili olarak geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlatılmış olup gelişmelerden bilahare bilgi verilecektir.”