Denizlisporlu futbolculara ‘o hakemi kızdırmayın’ uyarısı – D20Haber
26.06.2024, Çarşamba
23 °C / 40 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlisporlu futbolculara ‘o hakemi kızdırmayın’ uyarısı

Denizlisporlu futbolculara ‘o hakemi kızdırmayın’ uyarısı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Şubat 2019 Cuma - 00:41Güncelleme: 1 Şubat 2019 Cuma - 00:41
Denizlisporlu futbolculara ‘o hakemi kızdırmayın’ uyarısı

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Denizlispor’un hafta sonunda Hatayspor ile oynayacağı karşılaşmaya ilginç bir atama yaptı. Bu maça hakem olarak Hatay’a komşu il Adana bölgesinden Zorbay Küçük’ü görevlendirilirken, bu hakem, İstanbulspor-Gazişehir Gaziantep maçında tartıştığı kalecinin üzerine yürümesiyle dikkatleri çekmişti.

MHK, Spor Toto 1. Lig’de haftanın maçı olarak nitelendirilen Hatayspor-Denizlispor karşılaşmasına yaptığı atama ile dikkati çekti. Lider Denizlispor ile 3. sıradaki Hatayspor’un maçına Hatay’a komşu il Adana’dan hakem ataması yapıldı. Bu karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek. Yardımcılıklarını ise Utku Tunavelioğlu ve Deniz Caner Özaral yapacak.

KALECİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Haberin DevamıReklam




Zorbay Küçük, geçen hafta oynanan İstanbulspor-Gazişehir Gaziantep maçını yönetmiş, 90 dakikanın sonunda soyunma odasına giderken Gazişehir Gaziantep’in kalecisi Günay Güvenç ile tartışmış, ardından da Günay’ın üzerine yürümüştü. Hakemi araya giren gözlemciler ve güvenlik görevlileri sakinleştirirken, bu duruma Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak tepki göstermişti.

Bu nedenle yeşil-siyahlı futbolculara sakin olmaları, özellikle sarı kart sınırındaki oyuncuların itiraz ve tartışma yaratacak davranışlardan uzak durmaları uyarısı yapıldı.