TRSM ve AMATEM hastalarına spor kursu verilecek – D20Haber
09.05.2024, Perşembe
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. TRSM ve AMATEM hastalarına spor kursu...

TRSM ve AMATEM hastalarına spor kursu verilecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Mayıs 2017 Cuma - 08:40Güncelleme: 26 Mayıs 2017 Cuma - 08:40
TRSM ve AMATEM hastalarına spor kursu verilecek

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İle Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) ve AMATEM hastalarına yönelik spor eğitim kursları ile sportif faaliyetler düzenlenecek.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, TRSM ve AMATEM hastalarına yönelik hemsball başta olmak üzere, spor eğitimine yönelik kurslar açmak ve sportif faaliyetler düzenlemek için Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği yapacak. Bu amaçla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk tarafından işbirliği protokolü imzalandı.

Öztürk, imzalanan protokol ile iki kurum arasında hastalara yönelik güzel bir işbirliği yapıldığını ifade ederek, “TRSM ve AMATEM hastalarına beden sağlığı, spor sevgisi , milli, manevi, ahlaki, insani, kültür ve medeniyet değerlerinin kazandırılmasına yönelik olarak başta milli sporumuz hemsball olmak üzere, diğer spor eğitim faaliyetleri ve özgün faaliyetler gerçekleştirilecektir. Bu protokol ile milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, beden sağlığı, ruh ve duygu bakımlarından mümkün olduğunca dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda faal , topluma karşı duyarlı ve sorumlu güçlü bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlanması amaçlanmaktadır” dedi.